Συγκινητικές στιγμές έζησαν όσοι παρευρέθηκαν το απόγευμα της 25ης Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής, παρακολουθώντας το 1ο Trunk Show που διοργανώθηκε στη Λέσβο.

Το DM Creations και η Δέσποινα Μηνά, σε συνεργασία με το Postarw.gr και τον Θεόφιλο Μυζίκα, σε μια λαμπερή εκδήλωση παρουσίασαν τη νέα κολεξιόν μεγάλων οίκων νυφικών στην τοπική κοινωνία και στις μέλλουσες νυφούλες.

Η βραδιά είχε διττό χαρακτήρα και έγινε για καλό σκοπό: την ενίσχυση του έργου του Οργανισμού μας, που εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Χάρη στη συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου, με τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από την πώληση διαφόρων προϊόντων την ημέρα της εκδήλωσης και την τοποθέτηση 7 κουτιών συλλογής χρημάτων σε 7 σημεία στην Καλλονή για ένα περίπου μήνα, υιοθετήθηκε η ευχή του Ορέστη, 4 ετών, που πάσχει από Οξεία Λεμφοβλαστική Λευχαιμία και ευχήθηκε να αποκτήσει ένα κρεβάτι αυτοκίνητο!

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Οργανισμού και μια πολύ ξεχωριστή προσκεκλημένητη μικρή Μαρία, που λίγους μήνες νωρίτερα είχε ευχηθεί να σχεδιάσει τα φορέματα της Έλσας και της Άννας! Η Μαρία, ως επίτιμη καλεσμένη της επίδειξης ανέβηκε στην πασαρέλα στην αγκαλιά του Γιώργου Μανίκα και αποθεώθηκε από τον κόσμο, που την υποδέχτηκε με το πιο θερμό χειροκρότημα. Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε η μαμά της που μίλησε για την μεταμορφωτική εμπειρία που βίωσε το παιδί της, μέσα από την εκπλήρωση της βαθύτερής της επιθυμίας!

Για την επιτυχία της εκδήλωσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τη Δέσποινα Μηνά για την πρωτοβουλία, την πίστη στο έργο μας και την επιμονή της, καθώς και

[vc_gallery interval=”5″ images=”12019,12017,12013,12009,12011″ img_size=”large”]