Τα super market Θανόπουλος, στηρίζουν έμπρακτα για ακόμη μια φορά το έργο του Make–A–Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) διαθέτοντας από το δίκτυο των καταστημάτων τους και το ηλεκτρονικό τους κατάστημα www.thanopoulos.gr νέες καλοκαιρινές προτάσεις που δημιούργησαν οι εθελοντές μας.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για να ενισχύσουν το έργο μας.

Από την αλυσίδα Θανόπουλος αυτό το καλοκαίρι επιλέχθηκαν 4 νέες προτάσεις για τους πελάτες από την νέα σειρά προϊόντων ‘every summer has a wish’:

  • βεντάλια με 3,50€/τεμ
  • λαστιχάκια για τα μαλλιά (σε διάφορα χρώματα) με 5,00€/τεμ
  • βραχιολάκια χαολίτη με 5,50€/τεμ
  • υφασμάτινο μπερλόκ αστέρι με 5,50€/τεμ

 

 

Λίγα λόγια για τη Δ. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

H Δ. Θανόπουλος Α.Ε. είναι το μοναδικό ελληνικό super market με ιστορία και εμπειρία 143 χρόνων. Πρωταρχικός και καθημερινός στόχος της εταιρείας αποτελεί η παροχή της βέλτιστης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες της. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της αυστηρής επιλογής προμηθευτών και παραγωγών, της απόλυτης τήρησης των κανόνων υγιεινής, των συχνών εσωτερικών ποιοτικών ελέγχων καθώς και της συνεχούς εκπαίδευσης του προσωπικού.

Από το 1877 η εταιρεία υποστηρίζει και εξελίσσει με σθένος αυτό που την έκανε να ξεχωρίσει, τη μεγαλύτερη και πιο ξεχωριστή ποικιλία στην Ελληνική αγορά.

Στο δίκτυο των φυσικών καταστημάτων της & στο ηλεκτρονικό κατάστημα οι καταναλωτές μπορούν να βρουν χιλιάδες εγχώρια και τοπικά είδη, εισαγόμενα επώνυμα υψηλής ποιότητας καθώς και μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένων προϊόντων διατροφής.

Η  Δ. Θανόπουλος Α.Ε. παραμένει μια γνήσια και 100% Ελληνική οικογενειακή εταιρεία, η οποία πιστή στις αξίες 4 γενεών, δίνει καθημερινά τον καλύτερο εαυτό της στην εξυπηρέτηση των πελατών με χαρά και σεβασμό. Συνδυάζει αρμονικά την παράδοση με τις σύγχρονες τάσεις προσφέροντας μια ασύγκριτη αγοραστική εμπειρία.