Το τελευταίο πρωινό του 2019, η Θέκλα άνοιξε τα μάτια της, κοίταξε το ηλιόλουστο τοπίο έξω από το παράθυρό της κι έτρεξε αμέσως να ξυπνήσει την αδερφή και τον πατέρα της! Έπρεπε να ετοιμαστούν γρήγορα για να συναντήσουν την νεράιδα Τριανταφυλλένια!

Εκείνη τους περίμενε γελαστή και τους οδήγησε σε ένα όμορφο τραπέζι με λαχταριστό brunch! Μίλησαν, απόλαυσαν το φαγητό τους, γέλασαν και τα πειράγματα δεν είχαν τελειωμό! Η ώρα κύλησε γοργά και η Θέκλα συνειδητοποίησε πως είχε φτάσει η στιγμή… Στο σπίτι την περίμενε η μεγαλύτερή της έκπληξη και ανυπομονούσε να δει τι είχαν καταφέρει τελικά τα ξωτικά στο δωμάτιό της!

Εκείνη, βέβαια, τα είχε «κανονίσει» με τη νεράιδα της… Πού θα τοποθετηθούν τα έπιπλα, ποια χρώματα θα ζωντανέψουν τους γκρίζους τοίχους, και πώς θα τακτοποιήσει όλα αυτά τα προϊόντα που χρειάζεται… γιατί – δε σας το είπαμε – η Θέκλα μας είναι μια κορυφαία make-up artist! Παρακολουθεί με πολύ ενθουσιασμό videos στο διαδίκτυο που δείχνουν πώς να εφαρμόσεις σωστά το καθετί!

Στο σπίτι, η ομάδα της αναγέννησης του δωματίου ανέμενε τη δεσποινίδα με την ίδια αγωνία… Και να! Επιτέλους έφτασαν! Η Τριανταφυλλένια προπορεύτηκε για να υποδεχθεί τη Θέκλα με συντροφιά τις άλλες νεράιδες και το ξωτικό. Το κουδούνι χτύπησε και οι νεράιδες άνοιξαν την πόρτα ζητώντας από τις δύο αδελφές να τους πουν τα κάλαντα για να μπορέσουν να περάσουν! Η πρώτη δοκιμασία στέφθηκε με επιτυχία και οι αδελφές μπήκαν στο σπίτι με κέφι και χαρά.

Η μαγική πορεία προς την εκπλήρωση της ευχής της Θέκλας συνεχίστηκε με την καταπληκτική δοκιμασία του μακιγιάζ! Οι μικρές μας φίλες όφειλαν να μακιγιάρουν τις νεράιδες, ώστε να γίνουν όμορφες για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν! Γέλια και πειράγματα κυριαρχούσαν στο σαλόνι. Η αγωνία όμως έφτασε στο αποκορύφωμα, όταν η Τριανταφυλλένια μαζί με την αδελφή της Θέκλας στάθηκαν μπροστά στην κλειστή πόρτα του νέου δωμάτιου και με πανηγυρικούς ήχους την ειδοποίησαν να προχωρήσει προς τον διάδρομο.

Η πόρτα του δωματίου άνοιξε και μαζί της άνοιξε διάπλατα και το στόμα της μικρής Θέκλας από όσα αντίκρισε εκείνη τη μοναδική στιγμή! Ένα ολοκαίνουργιο δωμάτιο ομορφιάς μόνο για εκείνη! Η μικρή μας χάζευε και την παραμικρή λεπτομέρεια! Ο καθρέφτης την περίμενε να προβάρει όλα όσα ήξερε για τις τεχνικές του μακιγιάζ! Έδινε συμβουλές ομορφιάς στις νεράιδες, εξηγούσε τη χρήση των αντικειμένων, έπαιζε με τον φακό της φωτογραφικής μηχανής. Με άλλα λόγια… ζούσε την στιγμή!

Μην ξεχνάμε πως: “Τα καλύτερα όνειρα συμβαίνουν όταν είσαι ξύπνιος”!

θερμά τον κ. Μ. Μάτσα και την κα Della Rounick για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές μας: Ελίνα Αλεξοπούλου, Μαρίνα-Αστάρτη Αναγνωστοπούλου, Γιάννης Καρβουνάς

τους χορηγούς σε είδος: Airbnb, Adrian Tomas, Douleutaras.gr, e-food.gr, e-wish.gr, Elite Strom, H&M, Hellas Tech, Myikona, NEF NEF, Passarella, Piccadilly Café-Bar, Vitex, Κασομούλης Θανάσης, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων, Ρυθμός Α.Ε., Τζώρτζης Δημήτρης

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)