Μια ημέρα συνομωσίας για την Θεοδοσία. Ο παππούς ισχυρίστηκε πως υπήρχε πρόβλημα στα υδραυλικά του σπιτιού, κάλεσε τον μπαμπά της να τα δει και με την ευκαιρία τους κάλεσε όλους για πρωινό! Κατά σύμπτωση τα παράθυρα του σπιτιού ήταν κλειστά κι έτσι δεν ακουγόταν τίποτα από το πάρτι που γινόταν έξω!

Ξαφνικά χτυπάει η πόρτα και εμφανίζεται η Σελήνη! Όμορφη, χτενισμένη, υπερήφανη, με το καφέ τρίχωμά της να γυαλίζει, κοίταζε τη Θεοδοσία στα μάτια, λες και ήξερε πως εκείνη είναι τώρα το «αφεντικό» της! Η Θεοδοσία αναφώνησε με χαρά και έτρεξε αμέσως κοντά της! Την αγκάλιασε με αγάπη και με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό της, έτρεξε γρήγορα να ντυθεί με τα ρούχα της ιππασίας της, για να ιππεύσει τη Σελήνη.

…και τότε είδε τη Μαριάνθη! Τη γυναίκα που ήταν κοντά της μέχρι τα 3 της χρόνια, που τη φρόντιζε με αγάπη, ήταν συνεχώς δίπλα της, στις δύσκολες ημέρες νοσηλείας της και τώρα βρισκόταν πάλι δίπλα της σε μια από τις σημαντικότερες ημέρες της ζωής της! Πόση χαρά σε μια μέρα!

Πού να το ήξερε, όταν το πρωί την κάλεσε ο παππούς να έρθει για πρωινό κι εκείνη γκρίνιαζε γιατί δεν ήθελε να πάει…

Τα λόγια της, το καλύτερο βραβείο μας! «Μου προσφέρατε μια εμπειρία που θα θυμάμαι για πάντα, κάνατε την ευχή μου πραγματικότητα και σε όλη την διάρκεια μέχρι να δω το Σεληνάκι μου, με συντροφεύατε με το κέφι και την χαρά σας.»

 

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Ηβ. Πολυχρονιάδου και Ασ. Κοκκόρη, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Ιππικός όμιλος Εκάλης, Aria Catering, Intersport, Aegean, Equisport, Poly’s Rugs, Pastry Family

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).