Πέρασε πολύ μεγάλο διάστημα μέχρι να τα καταφέρουμε! Από τη μια οι μετακινήσεις της ομάδας, από την άλλη οι θεραπείες του παιδιού. Ακόμη θυμάμαι τις συνομιλίες μας στο τηλέφωνο. «Θέλω να τους δωωωωω…. Θέλω να τους συναντήσω, να παίξω μαζί τους, να βάλω γκολ!»  Και έτρεχε η σκέψη σαν μηχανή μεγάλου κυβισμού σε αγώνες ταχύτητας, για να βρεθεί η ημέρα, η ώρα, το μέρος…

Και βρέθηκαν… Και τον είδαμε να εμφανίζεται με την κόκκινη μπλούζα με το όνομά του, σχεδιασμένη μόνο για εκείνον! Τρέχοντας μπήκε στο αυτοκίνητο, τρέχοντας μπήκε και στο γήπεδο!

Και πάγωσε μόλις τους είδε… Δεν έβγαζε λέξη καθισμένος, να τους παρατηρεί να προπονούνται! Και ξαφνικά ήρθε ο Καρεμπέ μπροστά του. Του άπλωσε το χέρι του και τον οδήγησε σε αυτούς που τόσο θαυμάζει! Και βρέθηκε ανάμεσά τους, τους είδε όλους και έπαιξε μαζί τους. Τον Φορτούνη, τον Λάζαρο, τον Ντανιέλ!  

Ναι… Τα καταφέραμε! Επιτέλους, τους συνάντησε!

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Μ. Μπάλλα και Γ. Ακερμανίδης, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ημεροβίγλι, Άκρως Οικογενειακόν, Red Store

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).