Ένα σκανταλιάρικο, ζωηρό και παιχνιδιάρικο 4χρονο αγόρι, ο Θ., είχε ξετρελάνει τις νεράιδες από την αρχή, με τη γλύκα και την τσαχπινιά του! Λόγω της υγείας του, δυστυχώς, έχει στερηθεί το παιχνίδι και την ξεγνοιασιά της ηλικίας του. Οι γονείς του ανησυχούν πολύ για την υγεία του, οπότε δεν έρχεται σε επαφή με πολλά παιδιά και δεν έχει την ευκαιρία να πηγαίνει για παιχνίδι στους δρόμους και τις παιδικές χαρές.

Έτσι, η ευχή του δεν ήταν άλλη από το να αποκτήσει τη δική του παιδική χαρά. Ονειρευόταν να μπορεί να παίζει καθημερινά, μαζί με τον αδερφό του και να χαίρονται στιγμές ανεμελιάς. Η οικογένεια ετοιμάζει καινούργιο σπίτι κι εκεί, στην αυλή, βρήκαμε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε τις ετοιμασίες. Ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχός μας και χρειάστηκαν αρκετές αναβολές, αλλά νεράιδες και ξωτικά δεν το βάζουν ποτέ κάτω.

Λίγο πριν την εκπνοή του έτους, ο καιρός τελικά αποφάσισε να έρθει και λίγο με το μέρος μας. Κι έτσι, μία ηλιόλουστη μέρα, ένα ξωτικό και μια νεράιδα, επισκέφθηκαν την οικογένεια και φρόντισαν να γίνουν τα «εγκαίνια» της παιδικής χαράς. Και όπως όλα τα εγκαίνια, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι λιχουδιές, τα δώρα, τα μπαλόνια, το κέφι και τα χαμόγελα!

Ο Θ. απόλαυσε παιχνίδι με τον αδερφό του και διασκέδασαν με την ψυχή τους! Το χαμόγελο δεν έφευγε από τα πρόσωπά τους! Κούνιες, τσουλήθρα, μπασκέτα κι ένα τραμπολίνο, όλα δικά του, για να απολαμβάνει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και χαράς! Η ολόδική του παιδική χαρά ήταν πλέον έτοιμη και η «παιδική χαρά» του Θ. μας είχε έρθει για να μείνει!

θερμά την ΕΥΔΑΠ για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Κατερίνα Αγαπίδου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Βασιλική Γορανίτη, Zoom Photography-Cinematography,Infinity Διεθνείς Μεταφορές, Fire Fantasy, Αθηνά Ζαφειροπούλου

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!