Ο μικρός μας, από την πρώτη στιγμή μάς κέρδισε με την ενέργεια του! Οι δυσκολίες στη ζωή του ήρθαν πολύ νωρίς, μα δεν ήταν αρκετές για να του κλέψουν το χαμόγελο και τη σπίθα από το βλέμμα του! Πριν προλάβει να εξοικειωθεί με τα άλλα παιδάκια και να κάνει φίλους στον παιδικό σταθμό, αναγκάστηκε – για να προστατευθεί και να δώσει τον μεγαλύτερο αγώνα του – να απομονωθεί. Αγαπημένη του ασχολία έγιναν τα παιχνίδια lego και οι σειρές με τους αγαπημένους του ήρωες.

Όταν συνάντησε τις νεράιδες, η χαρά του ήταν παραπάνω από έκδηλη! Συζήτησαν πολύ για τα πάντα και το γλυκό μας παιδί αποφάσισε πως θα ήθελε ένα νέο δωμάτιο. Αναζητώντας, λοιπόν, τι θα ήθελε να έχει στον καινούριο του χώρο, άκρη δεν έβγαινε!

Αδυνατούσε να επιλέξει ποιοι ήρωες θα τον συντρόφευαν, αφού λατρεύει την παρέα του Mickey Mouse, αλλά τον εντυπωσιάζει εξίσου το δυναμικό δίδυμο Batman & Robin. Οι νεράιδες το σκέφτηκαν πολύ καλά… δεν γινόταν να στερήσουν από τον Θ. όσα ήθελε, όσο «ασυμβίβαστα» κι αν μοιάζουν στο μάτι… Για αυτό και μοίρασαν το δωμάτιο στα δύο, ώστε ο μικρός μας ήρωας να κοιμάται ήρεμος στη Gotham City, όσο δρουν ο Batman με τον Robin ενάντια στο κακό, και να απολαμβάνει το παιχνίδι με την παρέα του Mickey Mouse στην πολύχρωμη κρυψώνα τους.

Συναντήσαμε τον λιλιπούτειο ήρωα στο σαλόνι ντυμένο, στολισμένο, με ζελέ στα μαλλιά, έτοιμο για τη μεγάλη στιγμή! Τα μάτια του μας κοίταζαν με αγωνία. Μιλήσαμε λίγο για τα παιχνίδια του και  στη συνέχεια πήγε να ανοίξει την πόρτα του δωματίου του. Ανοίγει, και το κοιτά στην κυριολεξία άφωνος, δεν μπορούσε να το πιστέψει! Συνέχισε σιωπηλός την περιήγησή του, στο «2 σε 1» δωμάτιο ή καλύτερα στα «δύο» δωμάτιά του.

Τότε μεταμορφώθηκε σε σβούρα μην ξέροντας πού να πρωτοπάει! Ανέβαινε στο κρεβάτι, έτρεχε στον Mickey, άλλαζε με το τηλεκοντρόλ το χρώμα του φωτισμού της οροφής, καθόταν στο γραφείο του κάνοντας ότι γράφει, χάιδευε τον Batman στους τοίχους, χάιδευε ακόμα και τον Batman στο πάπλωμα που «ποτέ δεν είχα τέτοιο πάπλωμα». Το σημαντικότερο όμως ήταν ότι από τη χαρά του μίλαγε, μίλαγε, μίλαγε χωρίς να παίρνει ανάσα! Οι γονείς του, που τον καμάρωναν συγκινημένοι, μας είπαν ότι αυτή τη λογοδιάρροια την παθαίνει όταν είναι πολύ πολύ πολύ πολύ χαρούμενος. Φεύγοντας, επειδή λόγω covid δεν μπορούσε να μας αγκαλιάσει, άνοιξε τα χεράκια του ανεβαίνοντας  στο κρεβάτι του, ώστε η αγκαλιά του να γίνει ακόμα μεγαλύτερη και να μας χωρέσει όλους!

θερμά τη Domino’s Pizza για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Αναγνωστοπούλου Μαρίνα-Αστάρτη, Ήβη Πολυχρονιάδου, Καρβουνάς Γιάννης

τους χορηγούς σε είδος: Caramel Patisserie, Caravel Shop, Domino’s Pizza, Elite Strom, Intralink Logistics, Jysk, Linardakis Cargo, Myikona, Pennie, Sticky, Superkid.gr, Vitex, Βιοκαρπέτ, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!