Εύχομαι να αποκτήσω μία γωνία ζωγραφικής και χειροτεχνίας στο δωμάτιο μου –  Κατερίνα, 10, μυελοβλάστωμα

Η Κατερίνα είναι ένα πολύ ευφάνταστο παιδί, με άκρως δημιουργικό πνεύμα. Τα ενδιαφέροντά της δεν περιορίζονται στο Tae Kwon Do και τους παραδοσιακούς χορούς, τα οποία και εξασκεί με πολλή όρεξη.  Επεκτείνονται και σε άλλες, πιο δημιουργικές δραστηριότητες: αγαπά τις χειροτεχνίες, ξετρελαίνεται για τα ζωγραφική και αγαπημένη της ασχολία είναι να κατασκευάζει τις δικές της μάσκες! Το όνειρό της για το μέλλον είναι να γίνει κτηνίατρος, καθώς αγαπά πολύ τα ζώα και επιθυμεί να περνά πολλές ώρες συντροφιά τους.

Η Κατερίνα μάχεται καθημερινά με την ασθένειά της, χωρίς φυσικά να έχει χάσει το πανέμορφο χαμόγελό της. Ένας από τους πιο όμορφους τρόπους να ξεφεύγει λίγο από την καθημερινότητα των εξετάσεων και των θεραπειών,  είναι να ταξιδεύει νοερά στους δικούς της φανταστικούς, μαγικούς κόσμους μέσα από τις καλλιτεχνικές δημιουργίες της. Γι’ αυτό, μόλις οι νεράιδες άκουσαν πως η μικρή μας επιθυμούσε έναν ξεχωριστό χώρο καλλιτεχνικής δημιουργίας στο δωμάτιό της, εξοπλισμένο με όλα όσα θα χρειαστεί για να αποτυπώσει την έμπνευσή της, έπιασαν δουλειά! Η συγκεκριμένη καλλιτεχνική γωνιά θα της δώσει πολλή πολλή δύναμη, στην συγκινητική προσπάθεια που καταβάλει μαζί με την οικογένειά της, για να διεκδικήσει ένα ιδανικό αύριο.

Η στιγμή που η Κατερίνα αντίκρυσε τον καινούριο της χώρο για χειροτεχνίες και ζωγραφική, ήταν βγαλμένη από την ομορφότερη έμπνευση που θα μπορούσε να έχει ποτέ! Όπως μας είπε η μαμά της: «Τα ματάκια της έλαμπαν μόλις το είδε, δεν ήξερε τι να πει. Είναι πολύ χαρούμενη, με το χαμόγελο στο πρόσωπό της πάντα σχηματισμένο!».

Η Κατερίνα είναι ένα παιδί που δεν το έβαλε κάτω, ούτε και ποτέ θα το κάνει. Θα συνεχίσει να μάχεται καθημερινά, ώστε αυτή η δύσκολη περίοδος της ζωής της να αποτελέσει κάποτε μακρινό παρελθόν. Εμείς πιστεύουμε στην Κατερίνα και είμαστε βέβαιοι ότι η απύθμενη φαντασία της θα τη βοηθήσει να ξεπεράσει οποιοδήποτε εμπόδιο αντιμετωπίζει!

θερμά το ταξιδιωτικό γραφείο Nordix για τη μερική υιοθεσία της ευχής.

τους εθελοντές: Δήμητρα Αλεξιάδου, Λιάνα Παπαζήση, Σμαράγδα Χρυσάφη

τους χορηγούς σε είδος: Art Αντωνιάδης, Craftbox, ΙΚΕΑ, Scraps n Pieces, ΚΙΦΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε., Κοβουσιάδης Στέφανος, Κουβέλης Ζωίδης, Μπλιώνης Patisserie, Σεχλίδου Μίνα, Πιτσαρία AMICI

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)