Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων και το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, μαζευτήκαμε στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, για έναν και μοναδικό σκοπό: να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε και το δικό μας όνειρο, να φτάσουμε σε όλες τις οικογένειες που μας έχουν ανάγκη!

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι και εθελοντές του οργανισμού, που μίλησαν για την ιστορία του Make–A–Wish, τον σκοπό και το όραμά του. Αναφέρθηκαν στην αξία που έχει η εκπλήρωση της ευχής ενός παιδιού που πάσχει από μία σοβαρή ασθένεια τόσο για το παιδί, όσο και για ολόκληρη την οικογένειά του. Αναδείχθηκε η αξία του εθελοντισμού, αλλά και το πώς μπορεί ο καθένας να συμβάλει με τον τρόπο του στη διάδοση του οράματος, ώστε να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε ευχές παιδιών που μας χρειάζονται. Από την ενημέρωση δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν και οι προσωπικές μαρτυρίες παιδιών ευχής και των οικογενειών τους, καθώς και εθελοντών μας.

Τη βαθιά και ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη θα θέλαμε να εκφράσουμε για ακόμη μια φορά στην Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων και το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, για τη διάθεση της αίθουσας, την εταιρία AVIS που στηρίζει τα ταξίδια μας και το ξενοδοχείο LΑRISSA IMPERIAL του ομίλου Grecotel, για τη διαμονή, το Αρτοποιείο Σταρένιο για τα υπέροχα αρτοσκευάσματα και τη στήριξη όλων όσοι εδώ και χρόνια υποστηρίζουν τις δράσεις μας. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς τους παλιούς, αλλά και τους νέους εθελοντές μας για την παρουσία, τη συνεισφορά και την αγάπη που μας δείχνετε εδώ και πολλά χρόνια, με συνέπεια και συνέχεια.