Η Κλειώ είναι 5 ετών και λατρεύει τις βόλτες. Αυτό που την ξετρελαίνει είναι όταν ο αέρας φυσάει στο πρόσωπό της! Η ασθένειά της δεν της επιτρέπει να είναι αυτόνομη και σε κάθε της κίνηση χρειάζεται τη βοήθεια των γονιών της. Η επικοινωνία της είναι κυρίως το χαμόγελό της, που φωτίζει το προσωπάκι της και μαρτυρά τη χαρά της!

Γονείς και νεράιδες αποφάσισαν, λοιπόν, ότι ένα ρυμουλκούμενο ποδήλατο θα ήταν ιδανικό, ώστε να μπορεί να απολαμβάνει η μικρή μας τις βόλτες της. Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα πολύ ειδικό ποδήλατο, όπου το κάθισμα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του ποδηλάτου. Η Κλειώ μας, λοιπόν, θα μπορεί να έχει απρόσκοπτη θέα και να νιώθει ανεμπόδιστα το άγγιγμα του αέρα στο όμορφο πρόσωπό της, ενώ ο πατέρας ή η μητέρα της ποδηλατεί.

Κι επειδή η Κλειώ είναι μια μικρή πριγκίπισσα που απολαμβάνει την παρουσία ανθρώπων γύρω της, αποφασίσαμε να στήσουμε μια μικρή γιορτή στην υπέροχη αυλή του σπιτιού της.

Μπαλόνια και γιρλάντες στα αγαπημένα της χρώματα στόλισαν το χώρο κι ένα σωρό δώρα στρώθηκαν στην αγκαλιά της. Γλυκά και φαγητά και μια τούρτα με την αγαπημένη της Minnie έφεραν το χαμόγελο στα χείλη της.  Άνθρωποι που την αγαπούν – συγγενείς, φίλοι, γείτονες, ήταν εκεί για να χαρούν με τη χαρά της.

Κι όταν ήρθε η ώρα να ανέβει η Κλειώ μας στο ποδήλατο κι έκανε την πρώτη της βόλτα, φως άστραψε στο χαμόγελό της! Μέχρι και τα μάτια της χαμογελούσαν! Με την εκπλήρωση αυτής της ευχής, η Κλειώ απέκτησε τη χαρά του τρεξίματος που δεν μπορεί να κάνει με τα πόδια της και την ελευθερία του να “πετάει” δίχως να έχει φτερά!

θερμά τον Υπερήφανο Υποστηρικτή μας, L’ Oréal Hellas, για τη συμβολή του στην εκπλήρωση της ευχής μέσω του ετήσιου Walk for Wishes, καθώς και όλους τους ιδιώτες που συμμετείχαν με τις δωρεές τους

τους εθελοντές μας: Εύα Αθανασούδη, Άννα Σαρρή

τους χορηγούς σε είδος: Ζαχαροπλαστείο Lux, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!