Κωνσταντίνα, 12…. Εύχομαι να γνωρίσω τον Βαγγέλη Κακουριώτη!
Konstantina, 12… I wish to meet Vaggelis Kakouriotis!

Ευχαριστούμε θερμά τον Βαγγέλη Κακουριώτη για την άμεση ανταπόκριση του και την πραγματοποίηση της ευχής της Κωνσταντίνας!

«Η Κωνσταντίνα ήταν πολύ πεσμένη ψυχολογικά τις τελευταίες μέρες και αφού την επισκεφτήκατε άλλαξε η διάθεση της άρχισε να ονειρεύεται ξανά….. και ανυπομονούσε για την πραγματοποίηση της ευχής της! Όσες ώρες ήσασταν μαζί της δεν έφυγε το χαμόγελο από τα χείλη της! Στην αρχή η Κωνσταντίνα μίλησε τηλεφωνικά με τον Βαγγέλη…. η συγκίνηση της ήταν απερίγραπτη! Μόλις όμως ανακάλυψε πως ο Βαγγέλης είχε έρθει να την γνωρίσει τα μάτια της έλαμψαν από χαρά και δάκρυα ευτυχίας έτρεχαν στα μάγουλα της! Όπως μας είπε και συνεχίζει να λέει σε όλους μας…..ήταν η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της! Ευχαριστούμε το Κάνε-Μια-Ευχή για την χαρά που πρόσφερε στην Κωνσταντίνα», Εθελόντρια- Νοσηλεύτρια Ωνάσειου

Εθελοντές/Volunteers: Μπουρνάζου Δήμητρα, Μαρία Μηνά, Λιάκου Αναστασία

Χορηγοί σε είδος/Sponsors in kind: Δεληολανης ζαχαροπλαστειο, FUZHOU GARDE, Cotton Prince

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2017 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).