Ο Κωνσταντίνος, όπως οι περισσότεροι έφηβοι, αγαπάει το gaming. Έτσι, λοιπόν, η ευχή του ήταν να αποκτήσει έναν υπολογιστή gaming. Το ταξίδι της ευχής ξεκίνησε την καταλληλότερη στιγμή για εκείνον, τη στιγμή που είχε έρθει η καμπή και είχε ανάγκη να «ανέβει» ψυχολογικά. Θέλοντας να του προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία, διαφορετική από την καθημερινότητά του, οι νεράιδες οργάνωσαν ένα αναζωογονητικό σαββατοκύριακο για εκείνον και την οικογένειά του, σε γειτονική πόλη.

Μαζί με τους γονείς και τον κολλητό του φίλο, επισκέφθηκαν το Κέντρο Προβολής & Υποδοχής Επισκεπτών «Άννα Πετροχείλου», όπου παρακολούθησαν το πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ «Ο κόσμος των Σπηλαίων», περιηγήθηκαν στον χώρο της έκθεσης γεωλογικών και παλαιοντολογικών ευρημάτων και στη συνέχεια, ξεναγήθηκαν στο Σπήλαιο του Περάματος. Στη συνέχεια, γεμάτοι εικόνες και πληροφορίες, η οικογένεια και τα δύο αγόρια έκαναν περίπατο κατά μήκος της λίμνης και γευμάτισαν σε ένα εστιατόριο δίπλα στο πανέμορφο τοπίο. Η ημέρα κυλούσε όμορφα και ξέγνοιαστα. Από την πρώτη στιγμή, ο Κωνσταντίνος φάνηκε ενθουσιασμένος, λάτρεψε την εθελόντρια που τους συνόδευε και της χάρισε ένα βραχιολάκι. Το βράδυ, το πρόγραμμα είχε ταινία στον κινηματογράφο, αλλά οι εκπλήξεις δεν σταματούσαν εκεί. Όταν έφτασαν στο ξενοδοχείο που θα διανυκτέρευαν, βρήκαν στο δωμάτιο ένα καλάθι με γλυκά και επιτραπέζια παιχνίδια, ώστε η μέρα να ολοκληρωθεί όσο πιο ευχάριστα και διασκεδαστικά.

Το επόμενο πρωί, αφού απόλαυσαν ένα δυναμωτικό brunch με θέα τη λίμνη, πήραν τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι. Ο Κωνσταντίνος χαμογελαστός, με ανεβασμένη ψυχολογία και γεμάτος ελπίδες, είχε σχεδόν ξεχάσει τι ευχήθηκε. Όταν όμως μπήκε στο δωμάτιο του και βρήκε τον υπολογιστή gaming να τον περιμένει, η χαρά του ήταν απερίγραπτη! Μας χάριζε απλόχερα αγκαλιές και χαμόγελα και εμείς δεν χορταίναμε να τον βλέπουμε τόσο ευδιάθετο και ευχαριστημένο. Μια ακόμα έκπληξη περίμενε τον Κωνσταντίνο, μια φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της αγαπημένης του ομάδας ΠΑΣ Γιάννινα.

Μα πιο πολύ από όλα τον άγγιξε το γράμμα από τη νεράιδα του, που θα έχει πάντα δίπλα στον καινούργιο του υπολογιστή, για να το διαβάζει καθημερινά. Ένα συγκινητικό, συναρπαστικό, κεφάτο και άκρως ελπιδοφόρο Σαββατοκύριακο για όλη την οικογένεια έφτανε στο τέλος του. Η μητέρα του Κωνσταντίνου μας έστειλε την επόμενη ημέρα μήνυμα και μας έλεγε «Ήταν ένα ονειρεμένο Σαββατοκύριακο! Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για όλα!».

Στη δύσκολη αυτή στιγμή που αντιμετωπίζει η οικογένεια, η εκπλήρωση της ευχής τους γέμισε δύναμη για να συνεχίσουν να παλεύουν. Όταν τον ρωτήσαμε τι κρατάει σαν ανάμνηση από αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Κωνσταντίνος μας απάντησε «Μου άρεσε περισσότερο η αγάπη που είχα από όλους».

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Σιάνα Ξένια, Εύη Παντερμαλίδου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Blue Soft, Du Lac Congress Center & Spa, Secret Lab, Ζαχαροπλαστείο Μποχώτης, Spuntino-Alta Gastronomia Italiana, Spitaki με θέα, Παναγιώτης Τσιγκούλης, Tsalis Transport and Logistics, Pinguin, Νίκος Φώτου, ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Τσερβένης, Σπήλαιο Περάματος  

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!