Ένας έφηβος εξαιρετικά πειθαρχημένος, ώριμος και οργανωτικός. Ο Κωνσταντίνος αγωνίζεται σκληρά για αυτά που θέλει να πετύχει, είναι πάντοτε προσηλωμένος στον στόχο και καθοδηγείται από το ταλέντο και την αγάπη του για τη γυμναστική!

Το μεγάλο του πάθος είναι ο υγιεινός και δραστήριος τρόπος ζωής, τον οποίο ακολουθεί εξαιρετικά πιστά: Αθλείται, τρώει πολλή πρωτεΐνη και λίγους υδατάνθρακες, προσέχει το σώμα του, ενώ ταυτόχρονα, επενδύει σε αυτό. Όπως μας είπε ο ίδιος, πιστεύει ότι μια μέρα θα τον ανταμείψει!

Ευχήθηκε, λοιπόν, να αποκτήσει έναν δικό του χώρο εκγύμνασης, με μια σημαντική προϋπόθεση: τον «Ηρακλή»! Στην αρχή απορήσαμε… Τελικά, μάθαμε ότι ο «Ηρακλής» είναι ένα τεράστιο όργανο γυμναστικής με βάρη και όχι… ο μυθολογικός ήρωας που μας ήρθε στο μυαλό, όταν το πρωτοακούσαμε. Σκεφτήκαμε, λοιπόν: «Γιατί να αφήσουμε τον «Ηρακλή» μόνο του σε έναν τεράστιο χώρο;». Έτσι, προσθέσαμε έναν διάδρομο τρεξίματος, ένα ποδήλατο, ένα ελλειπτικό, έναν αναδιπλούμενο πάγκο γυμναστικής, σχοινιά, βαράκια και έναν μεγάλο καθρέφτη, για να συντροφεύουν το τεράστιο όργανο γυμναστικής που «έπιανε» το μισό δωμάτιο.

«Ο Ηρακλής έχει έρθει;» ήταν η πρώτη φράση του Κωνσταντίνου, με το που μπήκε μέσα στο σπίτι την ημέρα της ευχής του. Με την καταφατική απάντηση που εξέλαβε, είπε αμέσως ανακουφισμένος: «Ουφ, τώρα ησύχασα!».

Ζωντάνια, ζεστασιά και μια όμορφη παρέα γέμισα τον χώρο με γέλια και φωνές. Ο Κωνσταντίνος και οι φίλοι του δοκίμαζαν ένα-ένα τα όργανα γυμναστικής, εναποθέτοντας ο καθένας τη δική του κριτική. Εμείς για ένα πράγμα ήμασταν σίγουροι: Ο «Ηρακλής» θα έπαιρνε 10 στα 10, όπως έβαλε και ο Κωνσταντίνος στην ευχή του!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Λένια Αντωνιάδη, Μαρία Τσική

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Solution Finder, Hotel Phoenix, ΡΑΨΟΜΑΝΙΚΗΣ GLASS, ΗΔΙΟΝ, Zante balloon, Μεϊδάνης, MELISWAY, Sticky, Myikona, Craft Box

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!