Τι να σας πρωτοπούμε για τον Μάξιμο; Είναι ένα 10χρονο, πολυταξιδεμένο, κοινωνικό, αλλά και συνάμα ντροπαλό παιδί. Η θεωρία μας είναι πως ο Μάξιμος νιώθει πάρα πολύ άνετα με τους φίλους τους, αλλά ντρέπεται πάρα πολύ όποιον δεν γνωρίζει. Ένα άτομο ήμασταν σίγουροι, όμως, ότι θα του «διώξει» τις ντροπές: ο Panos Dent Games, ο πολυαγαπημένος του YouTuber, που ώρες ατελείωτες του κρατάει παρέα καθημερινά με τα βίντεο και τα vlog του.

Ο Μάξιμος γνώριζε καλά ότι η ευχή του θα καθυστερούσε αρκετό καιρό. Οι μήνες, όμως, και οι ημέρες δεν μπορούσαν να μπουν ανάμεσα σ’ αυτόν και το είδωλό του!

Μια μέρα, λοιπόν, η νεράιδά του παίρνει τηλέφωνο την αξιαγάπητη μαμά του και της ανακοινώνει ότι πρέπει άμεσα να ετοιμάσουν βαλίτσες! Έφευγαν για Θεσσαλονίκη! Ίσα-ίσα που πρόλαβαν να αφήσουν τις βαλίτσες τους στο ξενοδοχείο… Ο δρόμος τούς έβγαλε κατευθείαν έξω από το γνωστό (μόνο από την οθόνη) στούντιο του Πάνου!

Λίγα δευτερόλεπτα στάθηκαν αρκετά, για να δούμε τον μικρό Μάξιμο, όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί… Με το που βγήκε ο Πάνος να τον υποδεχτεί, ο Μάξιμος έσκασε ένα μεγάλο – και κάπως πονηρό – χαμόγελο! Χρειάστηκε λίγη ώρα, αλλά κάθε λεπτό που περνούσε με τον αγαπημένο του YouTuber, ένιωθε όλο και πιο άνετα!

Ο Μάξιμος τον «ξετίναξε» στις ερωτήσεις για την καθημερινότητά του, το κανάλι του και την παιδική του ηλικία. Έπαιξαν, γέλασαν, έφαγαν πίτσες και «βούτηξαν με τα μούτρα» στην τούρτα της εκπλήρωσης της ευχής. Μάλιστα, ο Πάνος έκανε δώρο στον Μάξιμο, τον αδερφό του και τον κολλητό του βραχιολάκια και μπρελόκ. Η κοπέλα του, η Κωνσταντίνα, δημιουργούσε με τη σειρά της ένα ακόμη πιο ζεστό και φιλικό κλίμα για τα τρία παιδιά. Μετά από δύο ώρες ατέλειωτου παιχνιδιού και γέλιου, ο Μάξιμος αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του YouTuber με το γλυκύτατο χαμόγελο να μην εξαφανίζεται από πάνω του.

Το υπόλοιπο διήμερο η οικογένεια πέρασε απλά… τέλεια! Επισκέφθηκαν την παραλία και τα Λαδάδικα, τον Λευκό Πύργο, μα αυτό που τον έκανε να γελάσει με την ψυχή του ήταν τα παιχνίδια στην πισίνα του υπέροχου ξενοδοχείου! Όπως μας είπε και η μαμά του: «Ευχαριστούμε τόσο πολύ για την απίστευτη εμπειρία που ζήσαμε! Η χαρά που είδα στα μάτια του Μάξιμου θα μου μείνει αξέχαστη! Του χαρίσατε την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του! Από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ»!

θερμά τον Υπερήφανο Υποστηρικτή μας, L’Oréal Hellas, για τη συμβολή του στην εκπλήρωση της ευχής μέσω του ετήσιου Walk for Wishes 2021, καθώς και όλους τους ιδιώτες που συμμετείχαν με τις δωρεές τους

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Μαρία Περμεκερλή

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Maiami Seafood Restaurant, SPORT GALLERY, Vour.gr, Jerry’s The Sweet Foodtruck, Avis Rent a Car, Craftbox.gr, MyIkona

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Redloop Creative Agency, The Met Hotel

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!