Εύχομαι να αποκτήσω ένα Samsung Galaxy S10 Plus – Ειρήνη, 17, κυστική ίνωση

Εύχομαι να αποκτήσω ένα iPhone 8 – Μαργαρίτα, 14, κυστική ίνωση

Δύο ευχές, δύο αγαπημένες αδελφές, μία μαγική μέρα! Αυτή η φράση περιγράφει επακριβώς το ταξίδι ευχών αυτών των δύο κοριτσιών! Έπρεπε όλες οι νεράιδες να βάλουμε το μαγικό μας ραβδί ώστε να κάνουμε την ημέρα των ευχών τους μοναδική, και τα καταφέραμε!

Συναντήσαμε τα κορίτσια και η μέρα ξεκίνησε με πολλά χαμόγελα, αστεία και… beauté! Τις συνοδεύσαμε στο κέντρο ομορφιάς, όπου για πρώτη φορά (είπαμε, ήταν μία ξεχωριστή μέρα!) έκαναν μια περιποίηση προσώπου! Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για εκείνες αυτές και την ευχαριστήθηκαν πολύ, ενώ φυσικά, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ακουγόταν συνεχώς το γέλιο τους, ενώ τα πειράγματα μεταξύ τους δεν σταμάτησαν λεπτό!

Η περιποίηση όμως δεν τελείωσε εκεί. Με μια ενδιάμεση στάση για παγωτό, οι νεαρές μας πήγαν στο επόμενο ραντεβού τους, αυτήν τη φορά για επαγγελματικό μανικιούρ!

Δίπλα στο λιμάνι όπου καθίσαμε για να ξαποστάσουμε, βγάλαμε πολλές φωτογραφίες, για να έχουμε όλοι να τις βλέπουμε και να θυμόμαστε εκείνη την υπέροχη μέρα. Εκεί τους δώσαμε και τα πρώτα δωράκια τους, καθώς βλέπαμε ότι  η προσμονή τους συνεχώς μεγάλωνε…

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στο εστιατόριο, εκεί όπου η καθεμία θα έπαιρνε επιτέλους στα χέρια της αυτό που τόσο πολύ επιθυμούσε να αποκτήσει! Δύο ζευγάρια χέρια έσκισαν με ανυπομονησία τα χαρτιά περιτυλίγματος και δύο κινητά τηλέφωνα ήταν πλέον στη διάθεσή των κοριτσιών μας, για να τα χαρούν με τη ψυχή τους! Ήταν τρισευτυχισμένες! Από κοντά και ο μπαμπάς, εμφανώς περιχαρής καθώς τις έβλεπε τόσο χαρούμενες! Μάς αγκάλιασαν σφιχτά και οι αγκαλιές τους ήταν για εμάς επιβεβαίωση, ότι είχαμε επιτύχει το σκοπό μας εις διπλούν!

Χωρίς τους εθελοντές μας Ε. Αλεξοπούλου, Κ. Βαλλιάνου και Β. Τσολάκη, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο!

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Cosmote, Samsung, Aegean Airlines, Mouikis Hotel, Beauty Spell, Anna’s Nails, Kalafatis Restaurant, AVIS, Ζαχαροπλαστείο «Ντίνα», Φωτογραφική ομάδα Ανδρέα Ντεμπόνου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).