«Τελικά Μαρία-Στυλιανή μου, όταν θέλεις κάτι πραγματικά, τότε αυτό εκπληρώνεται μπροστά στα μάτια σου, της είπε η μαμά της και με ένα κούνημα του κεφαλιού της, η Μαρία-Στυλιανή συμφώνησε. Αυτά ήταν τα λόγια που σφράγισαν την εκπλήρωση της ευχής της.

Μία ευχή που εκπληρώθηκε με τη συνεργασία πολλών ξεχωριστών ανθρώπων. Ανθρώπων που με χαρά και σεβασμό, πήραν τη Μαρία-Στυλιανή από το χέρι και την οδήγησαν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό της. Πάντοτε λάτρευε τον χορό και την ευγένεια με την οποία οι μπαλαρίνες χορεύουν σαν κύκνοι πάνω στη σκηνή.

Έτσι, την ημέρα που θα αποκτούσε το ειδικό της αμαξίδιο, η νεράιδά της θέλησε να της δώσει μια γεύση από επαγγελματικό μπαλέτο… δια ζώσης! Ο χορογράφος μας, Κωσταντίνος Ρήγος, με την ομάδα του, την υποδέχτηκαν στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Θα γνώριζε, βλέπετε, την Πρίμα Μπαλαρίνα! Και όχι μόνο θα τη γνώριζε, αλλά θα παρακολουθούσε και τη χορογραφία που είχε ετοιμάσει αποκλειστικά γι’ αυτή. Η Μαρία-Στυλιανή ντύθηκε και η ίδια μπαλαρίνα.

Όλοι οι χορευτές συγκεντρώθηκαν πάνω στη σκηνή και, ακολουθώντας τα βήματα της Πρίμα Μπαλαρίνας, αφιέρωσαν τον χορό τους στη Μαρία-Στυλιανή. Όταν ο χορός ολοκληρώθηκε, η Πρίμα-Μπαλαρίνα πλησίασε τη μικρή μας, για να μοιραστούν το κοινό τους πάθος – το μπαλέτο! Τότε, την προέτρεψε να κοιτάξει στην άλλη άκρη της αίθουσας. Εκεί – προς μεγάλη της έκπληξη – βρισκόταν το νέο της αμαξίδιο, στολισμένο με μπαλόνια και πολλά-πολλά δώρα. Οι δύο μπαλαρίνες τα άνοιξαν μαζί!

Η συγκίνηση είχε πλημμυρίσει τους πάντες, ενώ η Μαρία-Στυλιανή ήταν πραγματικά χαρούμενη! Ανέβηκε στο καινούργιο της αμαξίδιο με μεγάλη λαχτάρα. Χωρίς να χάσει στιγμή, ξεκίνησε τις βόλτες της μέσα στο πάρκο. Άλλωστε, αναζητά με κάθε ευκαιρία την ευκαιρία να βγαίνει έξω και να νιώθει λίγο πιο… ανεξάρτητη.

Και λίγο πριν αποχωρήσει… μας προσκάλεσε στην παράσταση μπαλέτου που θα συμμετάσχει το καλοκαίρι μιας και η ίδια είναι ήδη μια μικρή μπαλαρίνα!

Ευχαριστούμε θερμά την Εθνική Λυρική Σκηνή για τη φιλοξενία της!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Πέγκυ Παπανδρέου, Κωνσταντίνος Σκριμπώνης

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Zuccherino, Εθνική Λυρική Σκηνή, Εργαστήρι Κάπολα, Perfect Toys, Μουστάκας, Ιανός,Anais Flowers,Ζαχαροπλαστείο Θωμάς, Prestige Cleaners, Vicky Zorba, Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, Master Fireworks And Balloons, Δημοσθένης Σερκετζής

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!