Η Μαρία ήθελε μια αλλαγή στον προσωπικό της χώρο. Ευχήθηκε να αφήσει πίσω της την εικόνα του παιδικού δωματίου, και μαζί με αυτό και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με την υγεία της, εντός και εκτός νοσοκομείου.

Το δωμάτιο της ήθελε να είναι λιτό για αυτό και διάλεξε το φωτεινό λευκό με το διακριτικό γκρι να γίνουν ο καμβάς. Οι διακοσμητικές λεπτομέρειες θα αποτύπωναν τον δυναμικό χαρακτήρα και τη μαχητική προσωπικότητά της μέσα στη λιτότητα του χρώματος, όπως αποδείχθηκε αργότερα! Έπειτα από την αποτύπωση όλων των ιδεών της στην συντονίστρια της, Αστάρτη, ακολούθησαν μεγάλες συζητήσεις για τις επιλογές που είχε σε στυλ, υφές, διακοσμητικά στοιχεία και η απόφαση πάρθηκε! Το δωμάτιο της θα μεταμορφωνόταν σε έναν μίνιμαλ σκανδιναβικής αισθητικής χώρο, με βασική προϋπόθεση να διαθέτει boudoir για να μπορεί να περιποιείται τον εαυτό της, αλλά και τηλεόραση για να περνά χρόνο με τις αγαπημένες της φίλες βλέποντας ταινίες!

Συντονίστρια και εθελοντές, έπιασαν δουλειά για να αλλάξουν ριζικά κάθε γωνιά του δωματίου της νεαρής Μαρίας! Ο τοίχος στολίστηκε με επένδυση τούβλου, τα έπιπλα φτιάχτηκαν από ξύλο στις αποχρώσεις που η Μαρία υπέδειξε, βαμβακερά αέρινα υφάσματα έντυσαν το χώρο, και ξεκάθαρες γεωμετρίες ανέδειξαν τις λεπτομέρειες! Από το δωμάτιο της Μαρίας, η οποία είναι μια σωστή φασιονίστα, δεν θα μπορούσε να λείπει μια επιδαπέδια και ένας ολόσωμος καθρέφτης που θα ολοκλήρωνε ιδανικά το προσωπικό της «δοκιμαστήριο»!

Κι όσο οι εργασίες προχωρούσαν, η Μαρία με την οικογένειά της, περνούσαν μοναδικές στιγμές σε ένα πανέμορφο πέτρινο σπίτι, συζητώντας, γελώντας, με χαλαρή μουσική και ζεστό τσάι μπροστά στο τζάκι!

Η μεγάλη μέρα έφτασε και η δεσποινίδα μας γεμάτη ενέργεια και χαρά έφτασε στην πόρτα του δωματίου της, πήρε μια βαθιά ανάσα, άνοιξε και έμεινε έκθαμβη! Δεν πίστευε ποτέ πως το δωμάτιό της θα γινόταν τόσο φωτεινό και όμορφο! Εξερεύνησε κάθε γωνιά, παρατήρησε τα διακοσμητικά, τα αξεσουάρ, τα πινέλα του μακιγιάζ και δεν κρατήθηκε, φώναξε τις φίλες της που περίμεναν όλο αγωνία στο σαλόνι! Μέσα σε λίγη ώρα, η παρέα είχε ήδη στήσει το πρώτο πάρτυ στο νέο δωμάτιο της Μαρίας.

Αυτές οι στιγμές μας γεμίζουν δύναμη να συνεχίσουμε ακούραστοι το έργο μας. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αίσθηση πληρότητας από αυτή που αισθανόμαστε όταν βλέπουμε το πηγαίο χαμόγελο, την έκπληξη και τη χαρά στα πρόσωπά των παιδιών μας.  

θερμά την κα Ράνα Ζέιν για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές μας: Μαρία Γεωργαντά, Μαρία Περμεκερλή

τους χορηγούς σε είδος: Airbnb, Booksite, Elite Strom, Happy 2 Shop, Jysk, Myikon, NEF NEF, Sudio Pantelidis, Vitex, Αγγελής Άγγελος, Ανθός, Αραμπατζής Νικόλαος & ΣΙΑ Ο.Ε., Γιαμαλίδης Δημήτριος, ΕΣΤΙΑ Ε.Π.Ε., Δεμεσώρης Γιώργος, Καυκάς Α.Ε., ΚΙΦΑ Μεταφορική Ελλάδος Α.Ε., Μελίρρυτον,  Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Θεσσαλονίκης

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)