Η Μαρία μας είναι ένα δραστήριο κορίτσι, ατρόμητο, που κερδίζει όλους τους αγώνες της ζωής! Όπως αγωνίζεται και κερδίζει τους αντιπάλους της στο καράτε και σαρώνει τις ζώνες, έτσι αγωνίστηκε και ενάντια στον μεγαλύτερο αντίπαλό της, τον όγκο εγκεφάλου, και τον εξαφάνισε.

Λίγο ντροπαλή, αλλά κοινωνική, αγαπάει τη μουσική και συμμετέχει στη χορωδία του Δήμου της. Η ευχή της ήταν να αποκτήσει μια δική της παιδική χαρά για να μπορεί να παίζει με τον αγαπημένο της αδερφό. Σίγουρα, όμως, δεν περίμενε ότι η δική της παιδική χαρά θα ήταν θαρρείς βγαλμένη από παραμύθι, ένα πραγματικό όνειρο!

 Το τραμπολίνο ήταν αυτό που της έκλεψε την καρδιά και έγινε το αγαπημένο της. Το μικρό σπιτάκι ήταν σαν το δωμάτιό της. Η μικρή έτρεχε γεμάτη ενέργεια, από την κούνια στην τραμπάλα και από την τραμπάλα στο τραμπολίνο. Παρέα με τον αδερφό της και τις αγαπημένες της φίλες, η Μαρία έπαιξε, ζωγράφισε, έβαψε με ωραία χρώματα το πρόσωπο της και στη συνέχεια, φόρεσε τη στέκα με τα αστεράκια που της πήγαν οι νεράιδες, καμαρώνοντας γεμάτη υπερηφάνεια. Πολύ παιχνίδι, πολλά γέλια, πολλή χαρά ήταν οι βασικοί πρωταγωνιστές στο ταξίδι της ευχής της Μαρίας.

Όταν είδε και την τούρτα της, τα μάτια της φωτίστηκαν ακόμα περισσότερο και από την χαρά της έτρεξε και έσφιξε τη νεράιδα στην αγκαλιά της! Το γλυκό της χαμόγελο δεν έφυγε στιγμή από το όμορφο πρόσωπό της. Οι γονείς, φανερά συγκινημένοι, καμάρωναν τα παιδιά τους παρακολουθώντας τα να παίζουν και να είναι τόσο ανέμελα και τόσο αληθινά χαρούμενα! Δεν έπαψαν να μας ευχαριστούν και να μας λένε ξανά και ξανά να μην σταματήσουμε ποτέ αυτό που κάνουμε!

θερμά τη Septona για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Νατάσσα Βασιλείου, Αθηνά Γκίκα, Μαρία Κανάβα

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Passion for weddings by Thanasis Ntovas, Teepeelicious, Γλυκοπωλείο Αντωνούλης, Βολιώτικο, Leroy Merlin Greece, INFINITY ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Α.Ε., Dimitris Barbayannis Wedding Photography

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!