Προμηθευτείτε το παγωτό σας από τα καταστήματα Σαβοϊδάκης και ενισχύστε το έργο μας!

Η εταιρία Σαβοϊδάκης μετράει σχεδόν μισό αιώνα από την ημέρα, που για πρώτη φορά, άνοιξε τις πόρτες, του πρώτου καταστήματος της, στη τοπική κοινωνία του Ηρακλείου. Μία μεγάλη διαδρομή, γεμάτη από γλυκές και αλμυρές γεύσεις και δημιουργίες, με προϊόντα καινοτόμα που η μοναδική γεύση τους την χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Η τεράστια αγάπη του ιδρυτή της, Γιώργου Σαβοϊδάκη για την ζαχαροπλαστική ήταν η αρχή της πολύ επιτυχημένης πορείας της εταιρίας. Με μεράκι και συνέπεια, έχει καταφέρει μέσα από αυτή την πολυετή πορεία, να κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο Αρτοποιείας-Ζαχαροπλαστικής. Διαχρονικά με υψηλή δέσμευση στην ποιότητα και έμπρακτη κοινωνική δράση, η εταιρεία Σαβοϊδάκης έχει κερδίσει την εκτίμηση της τοπικής κοινωνίας & την αγάπη των καταναλωτών.

Το κοινωνικό της έργο περιλαμβάνει τη στήριξη δράσεων συλλόγων για τη στήριξη κοινωνικά ευπαθών ομάδων, τη συμμετοχή στη δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ηρακλείου, στην υποστήριξη πολιτιστικών & αθλητικών εκδηλώσεων, τη συμμετοχή σε εκθέσεις & δρώμενα ανάδειξης της κρητικής παράδοσης. Εφαρμόζει πρόγραμμα περιβαλλοντικής προστασίας, εξοικονόμησης ενέργειας, ενθαρρύνει το θεσμό των σχολικών επισκέψεων για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου & εκπαιδεύει φοιτητές στο πλαίσιο της πρακτικής άσκησης τους.

Πιστή στο όραμα και τις αξίες της στηρίζει κάθε δράση για την Κοινωνία, τον Άνθρωπο & τον Πολιτισμό. Στο πλαίσιο αυτό, από 1/7/2019 υποστηρίζει το έργο του Make a Wish Eλλάδoς, προσφέροντας μέρος των εσόδων της από την πώληση παγωτού Σαβοϊδάκης στα 17 καταστήματα της στην Κρήτη & Ρόδο με στόχο να βοηθήσει στην πραγματοποίηση των ευχών των παιδιών. Η ενέργεια θα διαρκέσει έως το τέλος Οκτωβρίου.