H εταιρεία Μπαρμπα Στάθης στήριξε το σημαντικό έργο του Make A Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) με μία πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη ενέργεια που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, στη Θεσσαλονίκη.

Την ημέρα στολισμού του χριστουγεννιάτικου δέντρου τους, οι εργαζόμενοι διέθεσαν προς αγορά στους συναδέλφους τους  γλυκίσματα που ετοίμασαν οι ίδιοι, με αγάπη και μια δόση μαγείας, στο πλαίσιο της ενέργειας “Bake A Wish” του οργανισμού, συγκεντρώνοντας χρήματα για την εκπλήρωση της ευχής του Γιώργου, 15 ετών.

Με αυτή την γλυκιά χριστουγεννιάτικη ενέργεια, η μεγάλη οικογένεια των εργαζομένων της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συγκέντρωσε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για να ενισχύσει το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος. Το ποσό αυτό πολλαπλασίασε η διοίκηση της εταιρείας, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη στήριξη προς τον Οργανισμό που φροντίζει, ώστε παιδιά που νοσούν από σοβαρές ασθένειες να αντλούν δύναμη από την εκπλήρωση των ευχών τους.

«Με την ελπίδα να βρισκόμαστε πάντοτε στο πλευρό όσων το έχουν περισσότερο η ανάγκη, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ δεσμεύεται να συνεχίσει τη συνεισφορά της με δράσεις που…κάνουν καλό!» Μια δήλωση που μας γεμίζει με αισιοδοξία και χαρά, καθώς η δύναμη της προσφοράς κάνει πάντα τη διαφορά.