Η Μ. είναι ένα πλάσμα ευαίσθητο, κοινωνικό και άκρως κοινωνικά ευαισθητοποιημένο, καθώς αποζητά συνεχώς να ενημερώνεται για τα πάντα. Για την ενημέρωσή της αυτή εμπιστεύεται αποκλειστικά ένα μόνο πρόσωπο… τη Ζήνα Κουτσελίνη! Αυτή, λοιπόν, ήταν και η βαθύτερη επιθυμία της: Να έχει την ευκαιρία να τη συναντήσει και να γνωρίσει από κοντά το πρόσωπο το οποίο παρακολουθεί ανελλιπώς εδώ και τόσο καιρό!

Η Μ. πέταξε από το όμορφο νησί της στην Αθήνα και κατευθείαν στο στούντιο, όπου γυρίζεται η αγαπημένη της εκπομπή: «Αλήθειες με τη Ζήνα»! Μια θερμότατη και εγκάρδια υποδοχή από την παραγωγή ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόταν για να νιώσει αμέσως «σαν το σπίτι της». Καθίσαμε, λοιπόν, αναπαυτικά στα καθίσματα που μας προσέφεραν και παρακολουθήσαμε όλοι μαζί τα γυρίσματα της εκπομπής. Η Μ. φαινόταν να το απολαμβάνει ακράδαντα! Μάλιστα, ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα, όταν η Ζήνα ανέφερε χαρακτηριστικά μέσα στην εκπομπή πόση χαρά ένιωθε και πόση δύναμη πήρε που βρισκόταν στο πλατό το υπέροχο αυτό κορίτσι.

Όταν τελείωσαν τα γυρίσματα και κάμερες και φώτα έσβησαν, η Ζήνα έσπευσε κατευθείαν να τη γνωρίσει. Με το που συστήθηκαν δάκρυα χαράς εμφανίστηκαν στα μάτια της ηρωίδας μας, η οποία από τη συγκίνηση και τη χαρά δεν μπορούσε να σταματήσει να τρέμει. Τα δύο κορίτσια αντάλλαξαν δώρα και αναχώρησαν προς το εστιατόριο όπου θα γευμάτιζαν μαζί. Η ώρα πέρασε ευχάριστα με γέλια, χαρές και ατέλειωτες συζητήσεις για τη showbiz και όλα τα θέματα της επικαιρότητας που απασχολούσαν τη Μ.. Μάλιστα, μόλις εκμυστηρεύτηκε στη Ζήνα πόσο πολύ της αρέσει η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η παρουσιάστρια την έφερε ευθύς αμέσως σε επαφή με την τραγουδίστρια μέσω βιντεοκλήσης!

Την επόμενη μέρα, η Μ. επισκέφθηκε το ζωολογικό πάρκο που τόσο λαχταρούσε. Η συναρπαστική μέρα έφτασε στο τέλος της με ένα τηλεφώνημα από τη Ζήνα, η οποία ήθελε να την ακούσει ξανά. Η νύχτα, όμως, είχε απλώσει το πέπλο της και η κούραση ήταν μεγάλη. Τα δύο κορίτσια αποχαιρέτησαν η μία την άλλη τηλεφωνικά και υποσχέθηκαν να κρατήσουν αυτήν την όμορφη συνάντηση, που χάρισε και στις δύο συναισθήματα συγκίνησης και χαράς, για πάντα στις καρδιές τους! 

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Φανή Πολίτη, Χρυσούλα Σπανού

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Aegean, Domotel Kastri Athens, Natu, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Balloon Planet, Myikona, Craft Box

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!