Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους μαθητές τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και στο διαγωνισμό δημιουργικών ιδεών. Οι νικητές για τη μεγαλύτερη συμμετοχή και άλλων ειδικών βραβείων θα ανακοινωθούν στα τέλη του σχολικού έτους καθώς το πρόγραμμα ακόμα συνεχίζεται.

Γενικό Ειδικό Βραβείο (Δημιουργικής Ιδέας Διακόσμησης -Βίντεο)                                                    Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας

Πατήστε στο Link για να δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο για τον Οργανισμό μας. Το Γενικό Ειδικό Βραβείο καθιερώνεται φέτος με αφορμή τη συμμετοχή του Ειδικού Νηπιαγωγείο Χαλκίδας και θα αφορά κάθε χρόνο μια διαφορετική ειδική βράβευση κατά περίπτωση.  Το Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας υλοποίησε μια ξεχωριστή προσπάθεια, υλοποιώντας ένα site, βίντεο για τον Οργανισμό μας αλλά και δημιουργίες. Εμπνέοντας διπλά όλους εμάς στο Κάνε-Μια-Ευχή αποφασίσαμε να τους τιμήσουμε ξεχωριστά.

*Το Γενικό Ειδικό Βραβείο αποτελεί την πιο ξεχωριστή επιβράβευση για ένα σχολείο και καθιερώνεται από το 2016 και θα δίνεται ως ένα ιδιαίτερο Ευχαριστώ. Θα δίνεται κάθε χρονιά σε ξεχωριστά σχολεία που παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής κατά την κρίση του Οργανισμού.

Βραβεία Δημιουργικής Ιδέας Διακόσμησης          1ο Βραβείο: Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας

1o_Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας

 

 

 

 

 

 

2ο Βραβείο: 1o Eιδικό Δημοτικό Σχολείο Άρτας

2o_1o_Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας

 

 

 

 

 

 

3ο Βραβείο: 1o Nηπιαγωγείο Λιμεναρίων Θάσου

 

 

 

 

 

Βραβείο Καλύτερου Βίντεο                                      

  5ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Εύοσμου