Ο νεαρός νεοσύλλεκτος, παρέλαβε με υπερηφάνεια το πτυχίο του από τον Αξιωματικό που τον εκπαίδευσε. Ήταν πλέον και «επίσημα» Αστυνομικός!

 

Όνειρό του από μικρός, δηλαδή από ακόμα πιο μικρός 😊, να γίνει αστυνομικός όταν μεγαλώσει. Αγαπημένη του απασχόληση δε, να παίζει κλέφτες και αστυνόμους με την αδελφή του! «Θέλω να αποκτήσω μία αστυνομική μηχανή» μας είπε με ενθουσιασμό! «Να βρω τον κακό, που έκλεψε τα πράγματα και να τον πιάσω! Με τη μηχανή μου, την αδελφή μου και με τους άλλους αστυνομικούς!»

 

Και εκεί που είχαμε αρχίσει να οργανώνουμε μία ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση, η πανδημία έβαλε φρένο στα σχέδια μας και στα όνειρα του Νικόλα! Ο απολαυστικός μικρούλης μας όμως, δεν το έβαλε κάτω! Περίμενε υπομονετικά να έρθει η στιγμή που θα τον καλούσε η νεράιδα του για να του πει τα ευχάριστα νέα! Η υπομονή και η επιμονή του ανταμείφθηκαν και η πολυπόθητη στιγμή έφτασε! Ο Νικόλας ντύθηκε στα μπλε, με τη στολή φτιαγμένη στα μέτρα του. Φυσικά, φόρεσε και τα απαραίτητα διακριτικά, το αστυνομικό καπέλο και τα γυαλιά του και η αποστολή ξεκίνησε, με υπαξιωματικό την αγαπημένη του αδελφή!

 

Με τη συνοδεία των μελλοντικών συναδέλφων, ο Νικόλας και η αδερφή του ήταν πανέτοιμοι για δράση! Ξαφνικά, 2 Paw Patrol τους πλησίασαν. Χρειαζόντουσαν επειγόντως τη βοήθεια και τις γνώσεις τους, ώστε να ανακαλύψουν τον «κακό» που είχε κλέψει τη μηχανή που με τόση ανυπομονησία περίμενε ο Νικόλας! Μια ολόκληρη περιπέτεια εκτυλίχτηκε, η οποία άρχισε από τις σχετικές αστυνομικές έρευνες και το πλάνο δράσης, ακολούθησε καταδίωξη από πλήθος αστυνομικών δυνάμεων και κατέληξε με τη σύλληψη του κακοποιού!

Η αστυνομική μηχανή παραδόθηκε στον κάτοχό της, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του και τη χαρά του! Με καμάρι, «καβάλησε» το όχημά του και φώναξε ενώ οδηγούσε: «Τώρα πια μη φοβάστε! Θα σας φυλάω εγώ!»

 

Ευχαριστούμε θερμά τον σύλλογο γονέων Γυμνασίου Κολλεγίου Αθηνών και τους μαθητές της Γ’ τάξης Γυμνασίου, τους καθηγητές και την Διεύθυνση του Γυμνασίου Κολλεγίου Αθηνών, για την πολύτιμη συμβολή και τις τόσο δημιουργικές ιδέες για την οργάνωση μιας ξεχωριστής ευχής για τον Νικόλα μας!

τους εθελοντές μας: Ήβη Πολυχρονιάδου, Άρτεμις Τόλλη

τους χορηγούς σε είδος: Ελληνική Αστυνομία, Μουστάκας, Mati mati, Maison Marasil-Fragos SA, Μοτοκίνηση, Δελφινάκια, T.G.I Friday’s, Fresh Patisserie, Myikona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)