O Νίκος μας! Παιδί γλυκό μα και πολύ εσωστρεφές, δεινός gamer και ακόλουθος των πιο διάσημων YouTubers, αναγκάστηκε να απομονωθεί από τους αγαπημένους του φίλους και να στερηθεί το σχολείο του, αφότου διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin.

Το γεγονός της παραμονής του στο σπίτι τον περισσότερο χρόνο του, ήταν ένας από τους λόγους που στο άκουσμα της ευχής, η πρώτη του σκέψη ήταν να αλλάξει, το δωμάτιό του. Ήταν μάλιστα μια μοναδική ευκαιρία να το «ντύσει» και με αναφορές από το αγαπημένο του παιχνίδι: το Fortnite! Περίμενε υπομονετικά να τις συναντήσει και να μάθει εάν θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν αυτή του την επιθυμία. Ντροπαλά τούς περιέγραψε όσα φαντάζεται σχετικά με τη διακόσμηση και τα έπιπλα, και ανακοίνωσε πως θα περιμένει υπομονετικά μέχρι να ολοκληρωθούν οι ετοιμασίες ώστε το δωμάτιο να μεταμορφωθεί στον χώρο που τόσο ονειρευόταν!

Με πολλή αγάπη, φαντασία και τη βοηθητική σκέψη του Νίκου μας που είχε ανάγκη έναν νέο χώρο για να αφήσει πίσω του τις αναμνήσεις από το πιο δύσκολο διάστημα της ζωής του, σχεδιάστηκε ένα δωμάτιο που κάθε gamer θα ονειρευόταν! Οι δυσκολίες και οι προκλήσεις στην υλοποίησή του παρόλα αυτά πολλές! Οι περιορισμοί σε μετακινήσεις, η αδυναμία πολλών τεχνικών να παρευρεθούν, η συμφόρηση στο σύστημα διανομών, ήταν κάποια από τα εμπόδια. Όλα όμως, ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας πολύ δύσκολης περιόδου που όλοι βιώνουμε, τελικά ξεπεράστηκαν. Με πείσμα και σκέψη στον Νίκο, που τόσο πολύ το χρειαζόταν.

Ένας ολόκληρος τοίχος με αναπαράσταση από τον μωβ κόσμο του Fortnite, και μπροστά να δεσπόζει το gaming γραφείο και η gaming καρέκλα που τόσο πολύ ήθελε ο Νίκος… Και οι ραφιέρες για τα αγαπημένα του βιβλία… Και τόσα πολλά ακόμη. Ένα νέο περιβάλλον, ένα πλήρως εξοπλισμένο εφηβικό δωμάτιο για να περνά ευχάριστα το χρόνο του και να κάνει νέο ξεκίνημα. Είχε πραγματικά οτιδήποτε ήθελε και φανταζόταν για να περνάει το χρόνο του δημιουργικά και διασκεδαστικά!

Όταν άνοιξε την πόρτα, έμεινε κυριολεκτικά σαστισμένος. Στο πανί προβολής απέναντί του ο προτζέκτορας πρόβαλε τη φράση «Νίκο, η ευχή σου πραγματοποιήθηκε!». Μα δε μπορούσε να το πιστέψει πως συνέβαινε πραγματικά. Φαίνεται πως δεν περίμενε το δωμάτιό του να είχε μεταμορφωθεί όπως ακριβώς το ήθελε. Για αρκετή ώρα δε μιλούσε… Μόνο κοιτούσε με ανοιχτό στόμα και  αφοσίωση τα πάντα γύρω του και δάκρυζε…

Νίκο μας, σου ευχόμαστε κάθε δάκρυ στη ζωή σου να είναι από ΧΑΡΑ!

θερμά τη Νίκη Καποπούλου και την ομάδα Ομάδα 2040 για τη χρηματική συμβολή τους στην ευχή

τους εθελοντές μας: Δήμητρα Αλεξιάδου, Μαρία Φωτοπούλου, Κορίνα Τρικκαλιώτη

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box σε όλα τα παιδιά μας