Παγκόσμια Ημέρα Ευχής 2013 – World Wish Day 2013

Μεγαλώνοντας όλοι είχαμε Ευχές. Ευχόμασταν να γίνουμε υπερήρωες, να επισκεφτούμε έναν εξωτικό προορισμό, να συναντήσουμε τον αγαπημένο μας ηθοποιό, να αποκτήσουμε ένα κουταβάκι. Για τα παιδιά που πάσχουν από απειλητικές για την ζωή τους ασθένειες, η εκπλήρωση αυτών των Ευχών σημαίνει πολλά περισσότερα. Αποτελεί μια στιγμή που είναι ικανή να αλλάξει για πάντα τη ζωή τους!

Την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, στις 29 Απριλίου, για 4η συνεχόμενη χρονιά, ενώσαμε τις δυνάμεις μας με όλα τα παραρτήματα του Οργανισμού σε ολόκληρο τον κόσμο και γιορτάσαμε την εκπλήρωση της πρώτης ευχής, του Chris, το 1980. Της ευχής, που ενέπνευσε τη δημιουργία του Make-A-Wish ως Οργανισμό, περισσότερα από 30 χρόνια πριν.

Η εκστρατεία για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής κορυφώθηκε με λιτές, συγκινητικές αλλά και πολύ χαρούμενες εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης του κόσμου.

Στην Αθήνα…

την Κυριακή 28 Απριλίου, το Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) βρέθηκε στην καρδιά της πόλης, στο Σύνταγμα και όλοι όσοι παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να γράψουν τις δικές τους Ευχές στα Αστέρια και να τις αναρτήσουν στον Τοίχο των Ευχών. Όλοι οι παρουσιαστές και παραγωγοί του Easy 97,2 που ήταν και ο υποστηρικτής της εκδήλωσης βρίσκονταν από πολύ νωρίς στο Σύνταγμα στο πλευρό του Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), μεταδίδοντας ζωντανά στο ραδιόφωνο αλλά και σε ολόκληρη την πλατεία το μήνυμα μας με εξαιρετικό τρόπο και πολλή αφοσίωση.

Η εκδήλωση στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποιήθηκε με την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Ο Δήμαρχος Αθηνών, κ. Γιώργος Καμίνης που ήταν παρών στην εκδήλωση, δήλωσε πως η υποστήριξη προς Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), προσωπικά του ίδιου αλλά και του Δήμου Αθηναίων είναι δεδομένη, τονίζοντας τη σπουδαιότητα του Έργου του Οργανισμού.

935590 538319846211050 416881407 n

Παρόντες στην πλατεία Συντάγματος ήταν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, και η Γενική Δ/ντρια κ. Νταίζη Ντίνου εκπροσωπώντας το Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), καθώς και αρκετοί διάσημοι από τον χώρο της Τέχνης και της τηλεόρασης, εκφράζοντας τη δική τους στήριξη στον Οργανισμό. Στο πλευρό του Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ήταν η Πρέσβειρα του Οργανισμού μας κ. Βίκυ Καγιά, ο κ. Λαπαθάκης Γιώργης, ο κ. Σπύρος Σούλης, η κ. Ευγενία Μανωλίδου και ο κ. Κώστας Βογιατζής.

celebs       giorgis

vickywwd       flashmob

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια συγκινητική χορευτική έκπληξη, όταν 300 χορευτές της Salsa από όλη την Ελλάδα, παραβρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος, ξαφνιάζοντας ευχάριστα όλο τον κόσμο με μια χορογραφία Flash Mob, σχεδιασμένη και αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Ευχής και το Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Αυτός ήταν ο τρόπος για να δείξει το Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ότι παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας στην Ελλάδα, δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε την Ελπίδα, τη Δύναμη και τη Χαρά μας.

Στη Θεσσαλονίκη…

το απόγευμα της Κυριακής 28 Απριλίου, το έμβλημα της πόλης ο Λευκός Πύργος, με την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, ντύθηκε συμβολικά στο μπλε χρώμα του Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), δείχνοντας τη συμμετοχή της πόλης στο εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής και αναδεικνύοντας τη σπουδαιότητα του Έργου του Οργανισμού.

thessaloniki       pyrgos

 

Παρόντες στη λιτή τελετή φωταγώγησης του Λευκού Πύργου ήταν η Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Σεραφειμίδου Αλέκα, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Καλυψώ Γούλα, αλλά και η Ομάδα της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης που έχει βοηθήσει ενεργά στην πραγματοποίηση ευχής παιδιού.

thess1

Οι εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ήταν αφιερωμένες στα παιδιά και τις οικογένειες τους, και πολλά από αυτά μας τίμησαν με την παρουσία τους εκεί!

Την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, πραγματοποιήσαμε στην Ελλάδα δύο Ευχές παιδιών ενώ σε ολόκληρο τον κόσμο εχθές πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 30 Ευχές παιδιών.

H Olympic Air πάντοτε στο πλευρό του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Olympic Air σε όλες τις πτήσεις της συγκεκριμένης ημέρας μετέδιδε το μήνυμα του Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και όλο το προσωπικό, πιλότοι και αεροσυνοδοί συστρατεύτηκε στο σημαντικό μας στόχο και ενημέρωνε όλους τους επιβάτες για τους τρόπους υποστήριξης του Οργανισμού.

olympic air lang

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με την αιγίδα των Δήμων Αθηναίων και Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη του Easy 97,2.

Ευχαριστούμε από καρδιάς για τη συνολική υποστήριξη στην εκστρατεία της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής:

logo Dimou Athineon grammiko     LOGO EASY FIN

Athens International Airport
InterBus
Follie Follie – Duty Free
The Mall
The Athens Metro Mall

Για την υλοποίηση της Παγκόσμιας Ημέρας Γιορτής, επίσης ευχαριστούμε:

melenia logo maw copydelfinakia--logos  4records-logo     For Web and On-screen applications only    zazooo