Παγκόσμια Ημέρα Ευχής: Ένας «μπλε» περίπατος αγάπης για καλό σκοπό από το MakeAWish

Ένας «μπλε» περίπατος αγάπης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016, στη καρδιά της Αθήνας με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, διοργανωτή το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος) και την πολύτιμη συμβολή της Alpha Bank. Την αφορμή έδωσε ο εορτασμός της Παγκόσμια Ημέρα Ευχής καθώς και της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την πρώτη παιδική ευχή που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα,.

Φίλοι, εθελοντές και υποστηρικτές του Οργανισμού ντύθηκαν στα μπλε και περπάτησαν από το Θησείο έως και την ΠΥΛΗ ΑΔΡΙΑΝΟΥ πλημμυρίζοντας με συγκίνηση αλλά και αισιοδοξία τους πρόποδες της Ακρόπολης.  Η φωταγώγηση του σημείου τερματισμού με το μπλε χρώμα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος) ήταν το «κερασάκι στην τούρτα» του περιπάτου. Κατά τη διάρκεια του μαγικού περιπάτου δεν έλειψαν οι μουσικές εκπλήξεις. Με τη παρουσία της τίμησε τη βραδιά η πρέσβειρα του οργανισμού για το 2016, κυρία Φαίη Σκορδά.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Πρόεδρος του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) κα. Αναστασία Μανιά μίλησε για την 20ετή πορεία του Οργανισμού στην Ελλάδα, τις ευχές των παιδιών που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής και την ιδιαίτερη αξία της συμμετοχής των εθελοντών. Παράλληλα, ευχαρίστησε θερμά όσους συνέβαλαν με την παρουσία τους σε αυτόν τον περίπατο δίνοντας δύναμη και ελπίδα στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος) να συνεχίσει να προσφέρει χαμόγελα και αισιοδοξία μέσα από την πραγματοποίηση παιδικών ευχών.

Αντίστοιχος περίπατος πραγματοποιήθηκε επίσης στην Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 23 Απριλίου 2016, από το Μέγαρο Μουσικής έως τις Ομπρέλες Ζογγολόπουλου.

Σημειώνεται ότι τα έσοδα από τη διοργάνωση του Περίπατου Ευχών προορίζονται αποκλειστικά για τις ανάγκες και το Έργο του Οργανισμού, το οποίο δεν είναι άλλο από την εκπλήρωση των Ευχών των παιδιών που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.