Στα μπλε ντύθηκε το κέντρο της Αθήνας, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρα Ευχής

Ο καθιερωμένος μπλε περίπατος των ευχών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Απριλίου, με την ευγενική χορηγία της LOréal Hellas, Υπερήφανου Υποστηρικτή του MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

 Το πιο φωτεινό μήνυμα ελπίδας έστειλε το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) το Σάββατο 20 Απριλίου μέσα από το WalkForWishes, τον μπλε περίπατο που διοργανώθηκε για 5η συνεχή χρονιά!

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Οργανισμού και της LOréal Hellas, Υπερήφανου Υποστηρικτή του MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ήταν συγκινητική και ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Περισσότεροι από 1200 συμμετέχοντες, παιδιά ευχής, εθελοντές, υποστηρικτές και φίλοι του Οργανισμού περπάτησαν στα βήματα της 1ης Ευχής, του Chris, που 39 χρόνια πριν έγινε αστυνομικός για μία ημέρα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του Οργανισμού “Make-A-Wish”.

Η L’Oréal Hellas, μέσα από την ενέργεια αυτή, ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τον Οργανισμό, καθώς για κάθε έναν συμμετέχοντα δώρισε 6€ στο Κάνε-Μια-Ευχή, καλύπτοντας το κόστος συμμετοχής (4€) και προσφέροντας ένα Αστέρι ευχής (2€). 

Η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) δήλωσε: «Γίνεται μία εταιρεία για δύο συνεχόμενες χρονιές να προσκαλεί όλο τον κόσμο να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής κάνοντας μία δωρεά για κάθε περιπατητή; Χωρίς ανώτατο όριο δωρεάς; Και όμως γίνεται. Αυτή είναι η L’Oréal Hellas, μια εταιρεία που μας έχει συγκινήσει με τη σταθερή αγάπη της, μία εταιρεία που έχει υιοθετήσει περισσότερες από 25 ευχές παιδιών μέχρι σήμερα! Ευχαριστούμε είναι το μόνο που μπορώ να πω εκ μέρους όλων μας στον κόσμο των ευχών!»

 Η εορταστική ατμόσφαιρα που επικράτησε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, που φιλοξένησε την έναρξη του περιπάτου, η θετική ενέργεια που ήταν διάχυτη στο χώρο, τα χαμογελαστά πρόσωπα μικρών και μεγάλων, τα συγκινητικά μηνύματα που μετέφεραν τα πλακάτ – μαρτυρίες παιδιών ευχής, ο ρυθμός που έδιναν τα τύμπανα της ομάδας Batala που καθοδηγούσαν τον κόσμο, δημιούργησαν μια απίστευτη ατμόσφαιρα σε όλη τη διαδρομή, μεταφέροντας ένα ηχηρό μήνυμα: μια ευχή έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τη ζωή κάθε παιδιού που πάσχει από μία πολύ σοβαρή ασθένεια!

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η συμμετοχή των παιδιών της Χορωδίας του Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης, που με τις μελωδικές φωνούλες τους μετέφεραν με τη σειρά τους ένα ακόμη μήνυμα ελπίδας κατά τον τερματισμό της πορείας στην Πύλη Αδριανού, που φωτίστηκε για μία ακόμη χρονιά συμβολικά με μπλε χρώμα.

Ευχαριστούμε τη Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών, την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, το Δήμο Αθηναίων, την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (Ο.ΔΙ.Κ.), την ομάδα κρουστών Batala και τη Χορωδία του Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης για την υποστήριξη της δράσης.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Nickelodeon, Rise, Music 89,2, Mad TV, Mad Radio 106,2, ΕΡΤ

Με την υποστήριξη της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.

Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες: L’Oréal Hellas, ΙΚΟΝ Fleishmann Hillard, BBDO Group, Amuse Concept Events, Tempo OMD, Touchpoint Strategies, GOD – Go Digital, cGc Film Productions, για την πολύτιμη και συνεχή υποστήριξή τους.