Ήταν Οκτώβρης του 2018 όταν τη συναντήσαμε. Αν και είχε μπει για τα καλά το φθινόπωρο, στο μυαλό και στην καρδιά της εξακολουθούσε να είναι καλοκαίρι, η πιο αγαπημένη της εποχή του χρόνου!

Ένα γλυκύτατο κορίτσι με χαμόγελο που σε καθηλώνει. Πρόθυμη να συζητήσει, με φαντασία που ταξιδεύει, κάνοντας συνεχώς όνειρα. Περάσαμε αρκετό χρόνο μαζί, για να τη γνωρίσουμε και να μάθουμε τη μεγαλύτερη επιθυμία που κρυβόταν στην καρδούλα της. Μάς μίλησε για τους λόγους που αγαπάει τόσο πολύ το καλοκαίρι, για ό,τι την κάνει ευτυχισμένη και για το πόσο πολύ θα ήθελε να καταφέρει να κάνει μία κρουαζιέρα μαζί με την οικογένειά της.

Κι έτσι με αυτό το όνειρο να ζεσταίνει την καρδούλα της, περάσαμε μαζί τους κρύους μήνες του χειμώνα, υποδεχθήκαμε την άνοιξη και αφού επιτέλους πήραμε την έγκριση των γιατρών, αρχίσαμε να μετράμε αντίστροφα για το καλοκαίρι και την εκπλήρωση της ευχής της. Καθώς οργανώναμε το ταξίδι της, η επικοινωνία μας ήταν συχνή και με κάθε τηλεφώνημά μας, ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία της μεγάλωναν!  

Πολύ σύντομα, όλα θα ήταν έτοιμα για να σηκώσει άγκυρα το πλοίο και να την οδηγήσει στα νησιά που τόσο καιρό επισκεπτόταν νοερά. Θα είχε την ευκαιρία να ζήσει υπέροχες στιγμές πάνω στο κρουαζιερόπλοιο και κάθε φορά που θα έπιαναν λιμάνι, θα ήταν πανέτοιμη να ανακαλύψει τις ομορφιές που κρύβονται στα νησιώτικά σοκάκια.

Την ημέρα που επιτέλους σάλπαραν, η μικρή μας είχε την ονομαστική της εορτή. Έτσι με τη βοήθεια της πλοιοκτήτριας εταιρείας ετοιμάσαμε μία ξεχωριστή γιορτή προς τιμήν της. Η καμπίνα της στολίστηκε για την περίσταση, έφτιαξαν ένα υπέροχο γλυκό μόνο για εκείνη, τα μέλη το πληρώματος της τραγούδησαν το αγαπημένο της τραγούδι και εκείνη έζησε μία υπέροχη βραδιά με πολύ χορό! Επισκέφτηκε αρκετά νησιά με τους γονείς της και ξετρελάθηκε! Αν και δεν μπορούσε να αποφασίσει τι της άρεσε περισσότερο, ένα ήταν σίγουρο, επιτέλους απολάμβανε την ξεγνοιασιά του καλοκαιριού, τη ζεστασιά του ήλιου και το κολύμπι στη θάλασσα!

Οι γονείς της μάς εκμυστηρεύτηκαν, ότι τους φαινόταν απίστευτο που έβλεπαν το παιδί τους τόσο ευτυχισμένο! Είχαν να τη δουν τόσο πολύ καιρό να γελάει! Όταν μάλιστα ανέβηκαν στα Φηρά στη Σαντορίνη εκείνη αναρωτήθηκε: «Βρισκόμαστε στον παράδεισο;»

Όταν επέστρεψαν από την κρουαζιέρα και τη ρωτήσαμε τι της άρεσε περισσότερο, μάς απάντησε με ενθουσιασμό: «Βασικά δε μπορώ να ξεχωρίσω ένα από όλα. Μου άρεσαν τα πάντα, τα νησιά, τα αξιοθέατα, το κρουαζιερόπλοιο, οι άνθρωποι που ήταν ευγενικοί, η έκπληξη που μου κάνατε, το φαγητό, η δυνατότητα που είχα να κοιτάζω όλη μέρα τη θάλασσα και φυσικά τα event που κάνανε στο πλοίο! Η ευχή μου ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου και δεν θα την άλλαζα με τίποτα! Ήταν καταπληκτική και σίγουρα θα της έβαζα 10 με τόνο!!!»

Τα γλυκά αυτά λόγια, ο ενθουσιασμός στη φωνή της και το υπέροχο χαμόγελό της στις φωτογραφίες που μοιράστηκε μαζί μας, έδωσαν και σε εμάς δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας, με την ελπίδα ότι θα καταφέρνουμε πάντα να δίνουμε χαρά σε κάθε παιδί που δοκιμάζεται.

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς σε είδος: Celestyal Cruises, Tριανταφύλλου Γεωργία, Σύλλογος ταξί Πάτμου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).