Εύχομαι να πάω στο χωριό του Άγιου Βασίλη την Πρωτοχρονιά – παιδί ευχής, 13, νεφροβλάστωμα

Αφού οι νεράιδες εκμαίευσαν κάθε λεπτομέρεια που χρειάζονταν για την εκπλήρωση της ευχής, έφυγαν αφήνοντας το παιδί μας να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ήταν τόσο χαρούμενο και ενθουσιασμένο που φτερούγιζε η καρδιά του! Δεν ήταν απλά και μόνο το ταξίδι μαγικό, ήταν εξίσου υπέροχη η όλη προετοιμασία και η διαδικασία που είχε προηγηθεί. Κάθε επικοινωνία του παιδιού με τις νεράιδες πριν από το ταξίδι ήταν ένα ζωντανό παραμύθι, ένα όνειρο που σύντομα θα γινόταν πραγματικότητα! Τα πάντα προετοιμάστηκαν με κάθε λεπτομέρεια, έτσι ώστε όλο το πρόγραμμα του ταξιδιού να γίνει με τον καλύτερο τρόπο και τη λιγότερη ταλαιπωρία. Όπως και έγινε!

Το ταξίδι ήταν μοναδικό, πλήρως οργανωμένο και σχεδιασμένο αποκλειστικά για τις ανάγκες και τις επιθυμίες του παιδιού μας. Ήταν ο πρωταγωνιστής στο δικό του παραμύθι που όλα έμοιαζαν όμορφα και μαγικά. Όλα ήταν άψογα! Η καλύτερη και πιο απολαυστική στιγμή του παιδιού μας ήταν η βόλτα με το έλκηθρο το οποίο έσερναν μερικά γλυκύτατα σκυλιά χάσκι. Η χαρά του δεν περιγραφόταν!

Η αλλαγή του χρόνου εκεί ήταν πραγματικά ξεχωριστή! Η καλύτερη Πρωτοχρονιά που θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε! Μέσα από αυτήν τη μοναδική εμπειρία εκπλήρωσης του ονείρου του, άντλησε θετική ενέργεια, ελπίδα και κουράγιο. Μετά από αυτό το ταξίδι, το παιδί μας θα επιστρέψει ανανεωμένο και πιο δυνατό. Μας βοηθήσατε να περάσουμε μοναδικές, αξέχαστες στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη μας.  Να γίνουμε όλοι μαζί ένα με τα παιδιά μας!

Το MakeAWish δεν πραγματοποιεί απλώς μία Ευχή, αλλά φροντίζει να την κάνει να μοιάζει βγαλμένη από παραμύθι, από την αρχή ως το τέλος. Είναι πραγματικά μία εκπλήρωση που θα την έλεγα… νεραϊδένια!

(τα παραπάνω αποτελούν αποσπάσματα από λόγια της οικογένειας)

τους εθελοντές μας: Αλεβίζου Δήμητρα

τους χορηγούς σε είδος: Nordix Experts LTD, Aegean, Holiday Inn, Myikona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)