Εύχομαι να κάνω πάρτι με τον Μπομπ Σφουγγαράκη – παιδί ευχής, 6, οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία

Η μικρή μας φίλη, με τη ζωηρή φαντασία και την αστείρευτη ενέργεια, ενημέρωσε τις νεράιδες της ότι αυτό που θα ήθελε περισσότερο από κάθε τι είναι να κάνει ένα πάρτι με τον Μπομπ Σφουγγαράκη. Μας είπε ότι φαντάζεται να παίζει πολλά παιχνίδια με τον Μπομπ, μαζί με τους φίλους της και τα αγαπημένα της ξαδέρφια.

Έτσι και έγινε, οι μέρες πέρασαν γρήγορα και οι νεράιδες έφεραν τον Μπομπ από τον βυθό του Bikini για χάρη της μικρής. Την ημέρα της ευχής ήταν όλοι εκεί: ο Μπομπ με τον Πάτρικ και την παρέα τους, τα ξαδέρφια της, η οικογένειά της και οι φίλοι της. Σε έναν παραμυθένιο χώρο, μπροστά σε μια πισίνα, στήθηκε το βασίλειο του Μπομπ: το σπίτι ανανάς και οι φίλοι του, τεράστιες μπαλονοκατασκευές κι ένα  candy bar γεμάτο πεντανόστιμες λιχουδιές! Όταν έφτασε η μικρή στο χώρο,  καταχάρηκε σαν είδε τους φίλους της και το πρόσωπό της έλαμψε. Έδειξε σαν να μην το περίμενε τόσο εντυπωσιακό και έτρεξε αμέσως στο candy bar και στα μπαλόνια και τα χάζευε χαρούμενη. Συνέχεια ρωτούσε που είναι ο Μπομπ και κοίταζε γύρω της με ανυπομονησία. Έπειτα από λίγα λεπτά έφτασε η  animatrice για να προετοιμάσει την εμφάνιση του Μπομπ. Μόλις μπήκε στον χώρο ο Μπομπ Σφουγγαράκης όλοι ενθουσιαστήκαν, το party ξεκίνησε και επίσημα, μικροί και μεγάλοι άρχισαν τα παιχνίδια και τον χορό. Η μικρή μας φίλη  ασταμάτητη έπαιζε και χόρευε μέχρι που έβγαλαν φουσκάλες τα ποδαράκια της.

Φυσικά ένα party για να είναι πετυχημένο χρειάζεται και μια εντυπωσιακή τούρτα. Όλοι εντυπωσιάστηκαν και οι νεράιδες όλο χαρά φώναξαν «η ευχή σου εκπληρώθηκε».  Η ζωηρή μικρούλα φαινόταν να απολαμβάνει το party της και ότι το ευχαριστήθηκε και με το παραπάνω. Η ώρα πέρασε και σιγά – σιγά ο κόσμος άρχισε να φεύγει.  Όμως μια ακόμα έκπληξη περίμενε τη φίλη μας, για να θυμάται πάντα αυτή την μέρα. Ένας μεγάλος λούτρινος Μπομπ – μαξιλάρι θα τη συντρόφευε στα παιχνίδια, αλλά και στα πιο γλυκά της όνειρα. Εκείνη άρχισε να τον αγκαλιάζει και να του μιλάει και έγινε ο κολλητός της. Όταν ήρθε ο οδηγός για να φύγουν η μικρή ήταν πολύ κουρασμένη,  με τον Μπομπ αγκαλιά μπήκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν για το σπίτι. Η χαρά της όμως ήταν πιο μεγάλη από την κούραση,   μέχρι τελευταία στιγμή μας ευχαριστούσε  ξανά και ξανά και με ένα μεγάλο χαμόγελο αποχαιρετιστήκαμε.

θερμά την εταιρία Εβλογημένο για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές μας: Κώστας Καραματίδης, Κωνσταντίνος Καρίκας, Άννα Μάνογλου, Ευαγγελία Τζιλή

τους χορηγούς σε είδος: Lazart Hotel, Nickelodeon, Happy Nest Events, ζαχαροπλαστείο Μίλτος, 4Records, ζαχαροπλαστείο Άγγελος, Φιλιώ Γρηγορίου (βιντεοσκόπηση), Votsis Photography-Videography (φωτογράφηση), Παναγιώτης Μηνάς (γραφιστικά), MyIkona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)