«Ευχόμαστε η φλόγα της λαμπάδας σου,
να λάμψει όπως τα μάτια σου στη σκέψη της ευχής σου!»

Λίγα λόγια, αλλά γραμμένα με περίσσια αγάπη συνόδευσαν τα δώρα που ταξίδεψαν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Κύπρου, για να φτάσουν στα χεράκια των παιδιών που βρίσκονται εν αναμονή της εκπλήρωσης της ευχής τους!

Η ευχή των νεράιδων βγήκε αληθινή! Χάρις στην άμεση ανταπόκριση των χορηγών-συνοδοιπόρων στο έργο μας, που αγαπούν τα παιδιά μας όσο κι εμείς, τα πασχαλινά πακέτα με το εκπαιδευτικό παιχνίδι που τους προσφέραμε για να περνούν ευχάριστα τις ώρες τους, εμπλουτίστηκαν και ήταν πιο όμορφα από ποτέ!

Εκ μέρους των παιδιών μας και όλης της Οικογένειας του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς και να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους:

  • Οικογένεια Στεργίου για τις γλυκές, πασχαλινές λιχουδιές που εκτός από τη γεύση ενθουσίασαν τα παιδιά και με τη συσκευασία τους
  • Τη συγγραφέα Ζέτα Γκέκα για το βραβευμένο με Silver Award στην κατηγορία Pet Publication βιβλίο, «Λουλού το ταξιδιάρικο σκυλάκι» Τα μικρότερα παιδάκια μας θα έχουν την ευκαιρία να συντροφεύσουν νοερά τη Λουλού στις περιπέτειες της, μέσα από τις σελίδες, τις λέξεις και τις όμορφες εικόνες.
  • Μαρκέλλα Μήτσου, μανούλα παιδιού ευχής για το βιβλίο «Το τζιτζίκι & ο γρύλος» και τα όμορφα μηνύματα που πέρασε στα μεγαλύτερα παιδιά μας.
  • ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες που για μία ακόμα φορά σε μία ιδιαίτερα απαιτητική από όγκο δουλειάς περίοδο, φρόντισαν για την άμεση παράδοση των πακέτων, γεμίζοντας χαρά τα παιδιά μας!

Οι φωτογραφίες, τα γραπτά και τα ηχητικά μηνύματα που λάβαμε ως ευχαριστώ από τα παιδιά μας, είναι για όλους εμάς το πιο πολύτιμο δώρο και πλημμύρισαν τις καρδιές μας με αγάπη!