Κυριακή 29 Δεκεμβρίου & ⌚ώρα 6:00, στο 📍κλειστό Γυμναστήριο Βούλας.

Ο φιλανθρωπικός αγώνας “Πάσα στην Ευχή…Καλάθι στη Ζωή” μεταξύ του Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας και των Βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδας έχει ως στόχο την ενίσχυση του έργου του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αναμέτρηση αυτή θα αγωνιστούν ορισμένα από τα πιο δυνατά ονόματα του Ελληνικού αθλητισμού. Πιο συγκεκριμένα, οι προπονητές του Συλλόγου Βετεράνων καλαθοσφαιριστών, Βασίλης Γκούμας, Ντέιβιντ Στεργάκος, Τάκης Κορωναίος θα έχουν στη διάθεση τους βετεράνους παίκτες του Μπάσκετ: Τσαρτσαρής, Βούκτσεβιτς, Παπανικολάου, Σιγάλας, Γκαγκαλούδης, Μπουντούρης, Γλυνιαδάκης, Σιούτης, Κόμματος κ.α. απέναντι στα «δικά μας παιδιά», Παπαπέτρου, Μόρφη, Πολιτόπουλο, Πετς, Ματσάγγο, Παναγιωτίδη, Σκουλούδη, Φιλίππου Α., Δενδρινό, Κυριλή με προπονητή τον Περικλή Ταυρόπουλο.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο να αγκαλιάσει αυτή την εκδήλωση, να ευχαριστηθεί έναν αλλιώτικο αγώνα μπάσκετ με πολλά happenings, να χειροκροτήσει τα ινδάλματα του, να φωτογραφηθεί μαζί τους, αλλά και να συμβάλει στον φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης για τη στήριξη του έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).