Ένα γλυκύτατο κορίτσι με ένα τεράστιο πάθος: τη ζωγραφική και το σχέδιο! Η Ράνια λατρεύει να δημιουργεί και να εκφράζεται μέσα από τα σχέδιά της. Η μεγαλύτερή της επιθυμία για πάρα πολύ καιρό, ήταν να αποκτήσει το εργαλείο που θα της επιτρέπει να εξελίξει το υπέροχο ταλέντο της.

Η νεράιδά της, γνωρίζοντας πόσες δυσκολίες είχε περάσει με την ασθένειά της, ήθελε να της χαρίσει μια εμπειρία που παρόμοιά της δεν θα είχε ξαναζήσει. Έτσι, πριν την εκπλήρωση της ευχής της, οργάνωσε να επισκεφθεί μια σχολή κόμικς και εικονογράφησης, για να μάθει από τους ειδικούς όλα τα μυστικά του ηλεκτρονικού σχεδίου. Ύστερα από ένα μικρό μάθημα, άρχισε να αποτυπώνει την αστείρευτη φαντασία της πάνω στο ηλεκτρονικό «χαρτί» που είχε μπροστά της, σχεδιάζοντας τα δικά της κόμικς.

Ως γνωστόν, το να χρησιμοποιεί κανείς για τόσες ώρες τη φαντασία του, καταναλώνει ενέργεια. Η Ράνια βγήκε από τη σχολή με μια τεράστια… πείνα! Ένα γρήγορο γεύμα και η επόμενη στάση; Ο υπολογιστής!

Καταφθάνοντας στο σπίτι, η ζωγράφος μας βρήκε τον καινούριο της υπολογιστή έτοιμο και στημένο να την περιμένει υπομονετικά. Μάλιστα, τα ξωτικά είχαν προλάβει να βάλουν στο φόντο του και τους αγαπημένους της ήρωες από την ταινία «Ο βασιλιάς των λιονταριών». Η Ράνια δεν μπόρεσε με τίποτα να κρύψει τον ενθουσιασμό της! Και να ήθελε, δηλαδή, το χαμόγελό της ήταν απλά αδύνατο να φύγει από το πρόσωπό της.

Οι γονείς της παρακολουθούσαν συγκινημένοι. Μάλιστα, η μαμά της αδυνατούσε να πιστέψει ότι το όνειρο της γλυκύτατης κόρης της είχε εκπληρωθεί… Η Ράνια είναι πλέον πανέτοιμη να αποτυπώσει κάθε όνειρο της στα σχέδια της, αλλά και να πατήσει γερά στον ολοκαίνουριο κόσμο που την περιμένει – αυτόν του πανεπιστημίου, της γνώσης και της μάθησης!

θερμά τον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Σωτηρία Μπουρουλίδου, Κωνσταντίνος Καραματίδης

τους χορηγούς σε είδος: Comink, Jerry’s Foodtruck, Blow, 3D Spot, Taxiway, Βitdefender Greece, Myikona, Craft Box

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!