Η Ρ. είναι ένα υπέροχο κορίτσι στην εφηβεία του, με ιδιαίτερη αγάπη για την αισθητική τέχνη. Όταν μίλησε με τις νεράιδες της, ήξερε ακριβώς ποια ήταν η μεγαλύτερη επιθυμία της που θα ήθελε να πραγματοποιηθεί. Ευχήθηκε να αποκτήσει ένα ολοκαίνουργιο κινητό τελευταίας τεχνολογίας, για να μπορεί να παρακολουθεί τα πάντα γύρω από τον τομέα που τόσο αγαπά, αλλά και για να δημιουργεί αργότερα και η ίδια τα δικά της βιντεάκια. Ένα γλυκό, συνεσταλμένο κορίτσι που περίμενε με μεγάλη αγωνία την εκπλήρωση της ευχής της. Και όταν ήρθε η δική της μέρα, οι νεράιδες είχαν φροντίσει να της μείνει αξέχαστη!

Δύο γλυκές νεράιδες ξεκίνησαν για το σπίτι της, όπου τις περίμενε χαμογελαστή κι ανυπόμονη. Η Ρ., ως ένα πολύ συνεσταλμένο κορίτσι στην εφηβεία, είπε στις νεράιδες ότι ήθελε να βιώσει την εμπειρία της ευχής της μόνο με την παρέα της μαμάς της, ώστε να μπορέσει να νιώσει τη μαγεία απερίσπαστη. Δεν περίμενε φυσικά όλες τις εκπλήξεις που της είχαν ετοιμάσει. Άρχισε να ξετυλίγει τα δώρα της με μεγάλη χαρά. Οι νεράιδες, της είχαν στείλει διάφορα καλλυντικά και αξεσουάρ μακιγιάζ, ώστε να εξασκείται στο αγαπημένο της αντικείμενο. Φυσικά, είχε ακόμα πολλά δώρα να ανακαλύψει! Η θήκη του κινητού, στα αγαπημένα της χρώματα, το ισχυρό powerbank για να μην ξεμένει ποτέ από μπαταρία, τα υπερσύγχρονα, ασύρματα ακουστικά, το προστατευτικό τζαμάκι οθόνης, που φυσικά την ενθουσίασαν! Και φυσικά, οι νεράιδες, είχαν αφήσει για το τέλος το κινητό τελευταίας τεχνολογίας, που τόσο λαχταρούσε!

Οι εκπλήξεις για το κορίτσι μας, δεν είχαν τελειώσει εδώ. Είχε έρθει η ώρα να συνδεθεί μέσω Zoom με μία επαγγελματία αισθητικό, για να συζητήσουν και να της λύσει όλες τις απορίες της και να μάθει χρήσιμα tips για την αγαπημένη της τέχνη. Η Ρ. ήταν πολύ χαρούμενη και προσπαθούσε να μάθει όσα περισσότερα μπορούσε ώστε να καταφέρει να εξελίξει τις ικανότητές της στην τέχνη του μακιγιάζ, που αγαπάει τόσο πολύ.

Όταν ολοκληρώθηκε η βιντεοκλήση, σειρά είχε η πεντανόστιμη τούρτα και τα λαχταριστά φαγητά που είχαν κανονίσει οι νεράιδες! Η φίλη μας δεν πίστευε πόσα πολλά είχαν ετοιμάσει για εκείνη, για την ξεχωριστή αυτή μέρα! Η μητέρα της, συγκινημένη, ευχαρίστησε τις νεράιδες για τη χαρά που προσέφεραν στην αγαπημένη της κόρη. Οι νεράιδες έριξαν με το μαγικό ραβδί τους νεραϊδόσκονη και μαγεία στο σπίτι της γλυκιάς Ρ..

θερμά τη ΔΕΗ για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές μας: Έφη Κετεγένη, Χάρη Τουφεξή

τους χορηγούς σε είδος: Cosmote, Μαρία Καρακίτσιου (φωτογράφος), Στέλλα Μίχου, Επιουσία, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box σε όλα τα παιδιά μας