Η μικρή μας Σοφία είναι ένα κορίτσι αρκετά συνεσταλμένο. Ζει με την οικογένειά της σε ένα πανέμορφο χωριό της Ελλάδας. Η μικρή μας απολαμβάνει τον καθαρό αέρα και την ελευθερία που σου προσφέρει η εξοχή. Είχε, όμως, ανάγκη σαν παιδί να απολαύσει και ατελείωτες ώρες παιχνιδιού με τους φίλους της σε μία παιδική χαρά, κάτι το οποίο, δυστυχώς, δεν υπήρχε στον τόπο της.

Η Σοφία μας, όταν γνώρισε τις νεράιδες, δεν σκέφτηκε λεπτό τι θα ευχηθεί. Ήξερε πολύ καλά τι επιθυμούσε. Ήθελε τη δική της παιδική χαρά, για να παίζει και να διασκεδάζει, όπως τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας της. Οι νεράιδες αμέσως τα ετοίμασαν όλα. Τσουλήθρα, κούνιες, δεντρόσπιτο, τραμπάλα, τραμπολίνο και ένα σωρό άλλα παιχνίδια σιγά-σιγά κατέφθαναν και έπαιρναν τη θέση τους στον κήπο της μικρής μας, συνθέτοντας μια μοναδική παιδική χαρά. Προσθέτοντας και υπέροχα χρώματα, λουλούδια και γκαζόν για την ασφάλεια της μικρής μας, οι νεράιδες ήταν πλέον έτοιμες για τα εγκαίνια.

Η ημέρα των εγκαινίων έμελλε να είναι μαγική. Η μικρή μας ετοιμάστηκε, φόρεσε το υπέροχο στέμμα της, για να είναι μια αληθινή πριγκίπισσα, και μαζί με τις νεράιδες υποδέχονταν τους καλεσμένους. Συγγενείς και φίλοι από όλο το χωριό είχαν έρθει για τα μεγάλα αποκαλυπτήρια και την τόσο ξεχωριστή ημέρα.

Η παιχνιδιάρα Σοφία, όμως, είχε άλλα σχέδια. Προκειμένου να μπουν μέσα, έπρεπε να περάσουν από τις δοκιμασίες της. Έτσι είναι οι πριγκίπισσες άλλωστε. Μόνο όσοι τα κατάφερναν θα είχαν τη χαρά και την τιμή να βρίσκονται σε μια τόσο ξεχωριστή γιορτή.

Η Σοφία έκοψε την κορδέλα και όρμισε μέσα στη νέα της παιδική χαρά. Η χαρά της δεν μπορούσε να περιγράφει! Χοροπηδούσε και μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά του χωριού έτρεχαν από παιχνίδι σε παιχνίδι. Πλέον, η ηρωίδα μας αλλά και όλα τα παιδιά του τόπου της θα είχαν τη δική τους παιδική χαρά και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα απολαμβάνουν καθημερινά ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.

θερμά την Alpha Bank για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ελίνα Αλεξοπούλου, Νατάσσα Δημητράντζου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: HomeGrass, Craft Box, Myikona, μεταφορική  «Ταΰγετος», INFINITY ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Α.Ε., MARIBA Ε.Ε., Avis, Δήμος Μονεμβασιάς, Happy rooms

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: GO GROW IKE

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!