Οι τρεις λαμπερές μας νεράιδες Μελίνα, Μαριαλένα και Ιωάννα από το πρόγραμμα «VolunTeens» κούνησαν το μαγικό τους ραβδάκι, και έστησαν μια μικρή Disneyland! Οι κινήσεις τους εκλεπτυσμένες, και η αγάπη που έδειξαν για τη μικρή μας ηρωίδα αμέριστη.

Τα 3 κορίτσια περίμεναν υπομονετικά να περάσει ο καιρός μέχρι να συναντήσουν από κοντά την 4χρονη Σταυρούλα. Όταν έφτασε η στιγμή της συνάντησής τους και αντίκρισαν τα μεγάλα και φωτεινά μάτια της, αναγνώρισαν στο πρόσωπό της την πιο μεγάλη μαχήτρια η οποία κατέκτησε επάξια τον τίτλο της νικήτριας. Η ευχή ξεκίνησε να οργανώνεται και να «πλάθεται» με πολλή ενδελέχεια. Από την αρχή φάνηκε ότι η αναμονή άξιζε πραγματικά τον κόπο. Όλος ο νεραϊδοχρόνος και η μαγική χρυσόσκονη που αφιερώθηκε στην προετοιμασία της ευχής άξιζαν και με το παραπάνω!

Και να που τελικά έφτασε η μέρα που η Σταυρούλα, ντυμένη με τη στολή της αγαπημένης της Μίνυ Μάους, εμφανίστηκε μπροστά μας και αναπήδησε γεμάτη χαρά και ενθουσιασμό στο εκθαμβωτικό άλογο, το οποίο την περίμενε καρτερικά. Ήταν μια κανονική πριγκίπισσα!

Η επόμενη σκηνή τη βρήκε σε ένα λαμπερό μέρος, διακοσμημένο με μπαλόνια, ζαχαρωτά, γλυκίσματα και ό,τι άλλο είχε ή δεν είχε ζητήσει! Κυρίως όμως, εκείνο που υπήρχε εκεί σε αφθονία ήταν τα χαμόγελα των δικών της αγαπημένων ανθρώπων, εμποτισμένα με πολλή χρυσόσκονη!

Η Σταυρούλα συνοδευόμενη από τις τρεις νεράιδες της καρδιάς της συνάντησε ήρωες γνωστούς από τις αγαπημένες της σειρές και ταινίες κινουμένων σχεδίων και πριγκίπισσες που ξεπρόβαλαν από τις σελίδες γνωστών παραμυθιών. Υποκλίθηκαν μπροστά της, και πλέον το πάρτι μπορούσε να ξεκινήσει! 

Ο χορός και το παιχνίδι είχαν την τιμητική τους, μα η Σταυρούλα είχε και πολλές ερωτήσεις για τις πριγκίπισσες, οι οποίες αφορούσαν κυρίως τη διακόσμηση των παλατιών τους. Ήθελε να μάθει τα πάντα! Πού βρίσκονται, πώς τα επέλεξαν, πώς τα διακόσμησαν, πόσους ορόφους έχουν και κυρίως πώς μπορεί να τα επισκεφτεί! Εκείνες φυσικά δεν άφησαν τη Σταυρούλα μας παραπονεμένη, και έλυσαν μία-μία όλες της τις απορίες.

Η εκπλήρωση της ευχής της Σταυρούλας θα μείνει χαραγμένη στις καρδιές όλων μας, καθώς τρία κορίτσια στην εφηβεία, με την κατάλληλη καθοδήγηση, κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το όνειρο της και με το παραπάνω. Τρία κορίτσια που μέσω της εθελοντικής τους προσφοράς, έκαναν ευτυχισμένο τη μαχήτριά μας και αγκάλιασαν με όλη τους την αγάπη ένα όνειρο που μπορεί να ήταν και δικό τους σε νεότερες ηλικίες!

θερμά τις Ιωάννα, Μαριαλένα και Μελίνα, μαθήτριες της Β’ λυκείου του Κολλεγίου Αθηνών, για τη χρηματοδότηση της ευχής μέσω του προγράμματος VolunTeens 

τους εθελοντές μας: Φωτεινή Ελεκίδου, Ήβη Πολυχρονιάδου

τους χορηγούς σε είδος: Δελφινάκια, Ανθοπωλείο – Αδαμόπουλος Γιάννης, Ζαχαροπλαστείο – Απόλαυση, Just Dance School, Ιωάννα Σβουρέκου, Ιππικός όμιλος Καλαμάτας, Parties 2be remembered,Messinian Bay

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!