Ο Στέλιος λατρεύει τη μουσική. Τον ταξιδεύει και ηρεμεί την όμορφη ψυχή του. Από την αρχή, λοιπόν, μας ήταν ξεκάθαρο πως η ευχή του θα είχε θέμα «μελωδικό». Αυτό που μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά είναι ότι η εμπειρία από τη συγκεκριμένη ευχή μας ταξίδεψε τόσο μελωδικά, όσο καμία άλλη.

Ο Στέλιος που λέτε, ευχήθηκε να αποκτήσει μια ηλεκτρική κιθάρα. Δεν υπήρχε περίπτωση να του χαλάσουμε χατίρι και, κυρίως, δεν υπήρχε περίπτωση η ευχή του να είναι απλή. Το μόνο σίγουρο ήταν πως ο Στέλιος ούτε που είχε φανταστεί τι θα επρόκειτο να συμβεί!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Αρχικά παραλάβαμε την οικογένειά του από το σπίτι, με άγνωστο προορισμό. Ένα λαμπερό studio ηχογράφησης άνοιξε διάπλατα τις πόρτες του και οι Inco τον καλωσόρισαν.  Ο Στέλιος μας είναι ένας γνήσιος rock star. Δεν υπήρχε περίπτωση να εμφανιστεί στο κοινό χωρίς πρώτα να έχει πραγματοποιήσει και την ανάλογη επαγγελματική πρόβα.

Το ταλαντούχο αυτό συγκρότημα έδωσε ευκαιρία στο δικό μας αστέρι να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Ο Στέλιος ένιωσε κατευθείαν μέλος της ομάδας, αφού ο Έκτορας του παραχώρησε όλο χαρά τη θέση του στην κιθάρα. Κατενθουσιασμένος κατά τη διάρκεια της πρόβας μας εκμυστηρεύτηκε πώς η ευχή του έχει εκπληρωθεί. Ήταν τόσο χαρούμενος που ουσιαστικά είχε ξεχάσει πως η εκπλήρωση  της ευχής του δεν είχε ολοκληρωθεί…

Η μεγάλη μέρα έφτασε και πρόβες των Inco ξεκίνησαν από νωρίς στο λαμπερό Hollywood Stage. Η στιγμή που ο Στέλιος θα έπαιρνε στα χέρια του την πολυπόθητη ηλεκτρική κιθάρα ήρθε. Είχαν προετοιμαστεί όλοι κατάλληλα ώστε να διασκεδάσουν το κοινό με τα καλύτερα κομμάτια τους. Αίσθηση προκάλεσαν οι παρουσίες του Στέλιου στην κιθάρα και του αδερφού του, Βαγγέλη, στα ντραμς. Όλο το συγκρότημα έδωσε την ψυχή του και το αποτέλεσμα ήταν απλά εντυπωσιακό! Ο Στέλιος έζησε απόλυτα το κάθε δευτερόλεπτο και έδωσε την ψυχή του για την εκτέλεση των τραγουδιών. Η ηλεκτρική κιθάρα βρισκόταν στα χέρια του, αλλά η ευτυχία του άγγιζε άλλη διάσταση! Παράλληλα, έδειχνε το νέο του απόκτημα σε όλους και περιέγραφε τα όσα έζησε με κάθε λεπτομέρεια.

Αυτός είναι ο Στέλιος! Ένας πραγματικός Rock Star! Και εμείς οι πιο φανατικοί του θαυμαστές!

Περιμένουμε ήδη με ανυπομονησία την επόμενη φορά που θα δώσει παράσταση και είμαστε σίγουροι ότι θα καταπλήξει τα πλήθη!


Ευχαριστούμε θερμά Open TV και τους τηλεθεατές του X Factor για την υιοθεσία της ευχής!

τους εθελοντές μας: Χαρά Μασιακού, Γιάννης Καρβουνάς, Ελένη Νικόλα, Λένια Αντωνιάδη, Κατερίνα Τσολάκη, Τζοάννα Λιβέρη

τους χορηγούς σε είδος: INCO, Destiny Studios, Holywood Stage, Sugar Crew, MyIkona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)