Το σθένος και το θάρρος είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τον έφηβο μαχητή μας. Δίνει καθημερινά τον αγώνα του, ξέροντας τι είναι αυτό που μπορεί να του αναπτερώσει το ηθικό στις δύσκολες στιγμές. Το τεράστιο πάθος του για την πληροφορική και τη ρομποτική ήταν αυτό που οδήγησε και τις νεράιδες να ανακαλύψουν στο άψε σβήσε τι είναι αυτό που του δίνει τόση χαρά: Ένας υπολογιστής Gaming θα του χάριζε τη δύναμη που χρειαζόταν για να συνεχίσει τις επικείμενες μάχες του.

Με ζήλο, οι νεράιδες βρήκαν τον ιδανικό υπολογιστή, που θα έφερνε τον Σ. ένα βήμα πιο κοντά στα χόμπι που αγαπά. Το μόνο που έμενε ήταν να γίνουν όλα με πλήρη μυστικότητα, ώστε η έκπληξη να μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη του! Σκοπός ήταν να καταφέρουν να βγάλουν τον Σ. εκτός σπιτιού, για να στηθεί πλήρως ο νέος υπολογιστής και η Gaming του!

Ένα Κυριακάτικο απόγευμα, οι νεράιδες είχαν κανονίσει για τον Σ. μια φανταστική επίσκεψη σε μία ακαδημία ρομποτικής. Έζησε την εμπειρία της κατασκευής ενός ρομπότ, ενώ ενθουσιάστηκε με τους εκπαιδευτές και εκείνοι μαζί του για την εξυπνάδα και την ευγένειά του. Αναχωρώντας για το σπίτι, η μεγάλη έκπληξη βρισκόταν πιο κοντά από ποτέ.

Μόλις άνοιξε την πόρτα και βρήκε μπροστά του τον υπολογιστή και τη νέα του καρέκλα, η χαρά του ήταν απερίγραπτη. Δεν πίστευε στα μάτια του! Τα πάντα, από την επίσκεψη στην ακαδημία μέχρι τον καινούριο του υπολογιστή, είχαν ξεπεράσει κάθε προσδοκία του, όπως μας είπε!

Η ημέρα έκλεισε με ξωτικά και νεράιδες να αποχαιρετούν νοσταλγικά τον Σ. και την οικογένειά του, με τον μαχητή μας να διαθέτει πια όλα τα εφόδια για να διαπρέψει στον κόσμο της τεχνολογίας!

θερμά τη Lay’s για τη δωρεά 

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Λένα Καφρίτσα, Μάγδα Καρακίδου, Αναστασία Αλαντζίδου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Ακαδημία ρομποτικής ΣΤΟΧΟΣ, Διαγνωστικό Κέντρο Ζιώγου Λεμονιά, Ζαχαροπλαστείο Κατσικάρης, Pizza mamma mia, Easy Touch, Intralink, Νίκος Πατσίδης, TAXI Δημήτρης Κόκκαλης, Myikona

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!