Σε μια δύσκολη εποχή για όλους, καλούμε τους μαθητές όλης της χώρας, να σταθούν πλάι μας και να μας στηρίξουν παίρνοντας μέρος στο πρόγραμμα «Αστέρι της Ευχής», ενισχύοντας έτσι τον αγώνα λιγότερο τυχερών παιδιών που παλεύουν για να βγουν νικητές. Για να μπορούμε να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε όλες τις Ευχές παιδιών που μας έχουν ανάγκη, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας.

Tο Μυστικό Κλειδί υποστηρίζει για φέτος το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και τη διάδοσή του στα Ιωάννινα!

Το «Μυστικό Κλειδί», στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού του συστήματος βασισμένου στο Reggio Emilia, έχει υιοθετήσει παιδαγωγικά προγράμματα και δράσεις προκειμένου τα παιδιά να γίνουν κοινωνοί εννοιών και αξιών όπως αγάπη, αλληλεγγύη, αδελφικότητα, προσφορά στο συνάνθρωπο, σεβασμός στη διαφορετικότητα, απολύτως απαραίτητες για τη διάπλαση της προσωπικότητάς τους, που είναι και το ζητούμενο για μια δομή προσχολικής αγωγής και διαπαιδαγώγησης.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό στηρίζουν τη δράση του Make-Α-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και διοργανώνουν στην αίθουσα εκδηλώσεων των εγκαταστάσεών τους, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 17:00 ανοιχτή εκδήλωση – ενημέρωση την οποία σας καλούν τα τιμήσετε με την παρουσία σας.

https://www.facebook.com/events/144403472872143/

  • Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 17:00 ανοιχτή εκδήλωση
  • Πάροδος Καραισκάκη, κάτω Νεοχωρόπουλο (έναντι πρώην supemarket Carrefour) *