To Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού στις 19:00 σας προσκαλούμε σε μία διαδικτυακή συνάντηση με πρωταγωνιστές καθημερινές ιστορίες εθελοντών και βασικό ομιλητή και συντονιστή τον Στέφανο Ξενάκη.
Το ΔΩΡΟ του Εθελοντισμού” είναι ένα δώρο από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για τους εθελοντές όλων των σκοπών! Θα συγκινηθούμε, θα νιώσουμε περήφανοι, θα αφυπνιστούμε!
Για να δηλώσεις συμμετοχή και να λάβεις από εμάς την πρόσκληση για να μπεις στο webinar, συμπλήρωσε την ακόλουθη φόρμα:
https://forms.gle/zAFimJGoSCj6VQeA7
* Η συμμετοχή είναι δωρεάν

«Mόνοι μας μπορούμε να κάνουμε πολλά.

ΜΑΖΙ μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα.»

 

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΞΕΝΑΚΗΣ (βιογραφικό)
Ο συγγραφέας των best sellers δεν είναι απλά ένας συγγραφέας. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμά την κάθε στιγμή και έχει ως στόχο ζωής την αφύπνιση όλων μας. Με πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από την Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (νυν Οικονομικό Πανεπιστήμιο) και MBA από το Manchester Business School, εργάστηκε με επιτυχία ως στέλεχος κι επιχειρηματίας στο χώρο της Διαφήμισης από το 1993 έως το 2015. Έκτοτε ασχολείται με το πάθος του, την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη, τις οποίες υπηρετεί παθιασμένα με τα κείμενα και τις ομιλίες του. Συγγραφέας των best sellers ΤΟ ΔΩΡΟ και ΚΑΠΤΑΙΝ, σήμερα εργάζεται εντατικά για το όνειρό του, το μάθημα ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ, ένα μάθημα αξιών και αυτογνωσίας, το οποίο φιλοδοξεί να μπει σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας.