Ο Φάνης λατρεύει το ποδόσφαιρο. Η αγαπημένη του ομάδα είναι η Barcelona και ο αγαπημένος του παίκτης – ποιος άλλος – ο Messi. Το μόνο σίγουρο ήταν ότι η ευχή του Φάνη θα σχετίζονταν με το ποδόσφαιρο και την «Μπάρτσα». Ο Φάνης μας σκέφτηκε ότι, αφού δεν μπορεί να πάει να δει τον Messi να “φέρει” την ομάδα του και τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή στο δωμάτιό του. Έτσι λοιπόν η ευχή του ήταν να διαμορφώσει το δωμάτιό του με κάποια αντικείμενα Barcelona- Messi.

Ήθελε να αποκτήσει ένα κρεβάτι- κουκέτα γιατί μοιράζεται το δωμάτιο με τον αδερφό του. Το κρεβάτι θα ήταν στα χρώματα της ομάδας του και θα έγραφε Messi. Φυσικά ο Φάνης ως πιο μεγάλος θα έπαιρνε το πάνω κρεβάτι. Με αυτές τις οδηγίες του… προπονητή, ξεκίνησαν, εντατικά οι προετοιμασίες της νεραϊδομάδας. Μεταμορφώνοντας σε ποδοσφαιρικό το δωμάτιο, με το που θα έμπαινε ο Φάνης μέσα θα πίστευε πως βρίσκεται κοντά στον αγαπημένο του παίχτη και όλους τους… Μπλαουγκράνα.

Όλα ήταν έτοιμα και ο Φάνης περίμενε με ανυπομονησία να δει το νέο του δωμάτιο. Όταν επιτέλους τον φωνάξαμε, μπήκε φουριόζος και έμεινε με ανοιχτό στόμα. Σκαρφάλωσε στη σκάλα της κουκέτας και ξάπλωσε στο επάνω κρεβάτι. Ήταν πολύ ενθουσιασμένος! Τον ρωτήσαμε σε ποιο κρεβάτι θα κοιμάται και απάντησε με απόλυτη φυσικότητα “Μία μέρα πάνω, μία μέρα κάτω!”. Όταν επιτέλους κατέβηκε, κυλίστηκε στο πάπλωμα Barcelona, άνοιξε το δώρο με τα παπούτσια Messi και μόλις συνειδητοποίησε τι ακριβώς περιέχει η συσκευασία, έλαμψε το πρόσωπο του και φώναξε: “Τα παπούτσια που μου αρέσουν!!!”. Άνοιξε και τα υπόλοιπα δώρα και κατευθύνθηκε προς το γραφείο για περισσότερη εξερεύνηση. Μετά φυσικά, ξάπλωσε ξανά στο κρεβάτι. Στο σημείο αυτό, εμφανίσαμε την τούρτα και έσκασε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Ο μικρούλης αδερφός του, αν και δεν καταλάβαινε και πολύ καλά τι ακριβώς συνέβαινε γύρω του, έπαιζε με τα μπαλόνια και το διασκέδαζε! Όλη η οικογένεια ήταν χαρούμενη!

Ήταν μια πολύ χαρούμενη οικογενειακή στιγμή που σίγουρα θα θυμούνται όλοι.

 

θερμά την Elite Strom για τη χρηματική συμβολή της στην εκπλήρωση της ευχή

τους εθελοντές μας: Αλεξιάδου Δήμητρα

τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, KENTIA, Zakcret, E & M Karavasili, MyIkona, Toys Stores

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!