Έχοντας ως αγαπημένη πριγκίπισσα την Άριελ, τι άλλο θα μπορούσε να επιθυμεί η Φιλιώ; Η μικρή μας γοργόνα είχε μια και μοναδική ευχή… να πάει σε ένα μέρος με πολλές πισίνες, ώστε να είναι συνεχώς στο νερό, να παίζει και να νιώθει κοντά στη λατρεμένη της ηρωίδα. Αδημονούσε για τη μέρα που θα ταξίδευε, προκειμένου να βρεθεί στον μαγικό τόπο, όπου θα εκπληρωνόταν η ευχή της. Μέχρι που, χάρη στις νεράιδες, αυτή η μέρα έφτασε.

Το ξενοδοχείο ήταν ένας επίγειος παράδεισος κι από τη στιγμή που πάτησε το πόδι της η μικρή μας, ένα φωτεινό χαμόγελο ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό της. Ένα χαμόγελο που έμεινε εκεί, χαραγμένο για όλο το διάστημα της παραμονής της. Νεροτσουλήθρες, αμέτρητες πισίνες και πλήθος δραστηριοτήτων στην παραλία, όπως beach volley και water sports, συνέβαλλαν στο να ζήσει στο μέγιστο το πολυπόθητο όνειρό της.

Δεν μπορούσε ούτε καν να φανταστεί πως θα είχε και δική της ιδιωτική πισίνα. Έπαιζε, έτρεχε, λιαζόταν κι απολάμβανε λαίμαργα την κάθε στιγμή. Η χαρά της παρέσυρε και τους γονείς της, οι οποίοι ξανάγιναν για λίγο παιδιά, παίζοντας μαζί της μέσα στο νερό. «Πιο ψηλά, πιο ψηλά» φώναζε όλο χαρά στον μπαμπά της που την πετούσε στο αέρα για να κάνει βουτιές και δεν χόρταινε να βλέπει τη λάμψη της ευτυχίας στα μάτια της μικρής του γοργόνας.

θερμά την εταιρεία XM για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Aldemar Resorts

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!