Τα τελευταία χρόνια η καθημερινότητα του Χρήστου έχει δυσκολέψει αρκετά, λόγω κινητικών περιορισμών που έφερε μαζί της η ασθένεια. Όταν γνώρισε τις νεράιδες μια σπίθα σαν να φάνηκε στα μάτια του. Ο Χρήστος μας είχε μόνο μια και μοναδική ευχή: ένα ηλεκτρικό αμαξίδιο για να μπορεί επιτέλους να πηγαίνει βόλτα. Το πόση ανάγκη είχε αυτή τη βόλτα δεν μπορούμε να αποτυπώσουμε με λέξεις. Το βλέμμα του τα μαρτυρούσε όλα. Σαν ένας έφηβος πλέον λαχταρούσε την ανεξαρτησία του.

Οι νεράιδες δεν μπορούσαν τον αφήσουν να περιμένει. Ήθελαν να του προσφέρουν αυτή την ανεξαρτησία όσο πιο άμεσα μπορούσαν. Αμέσως, οργάνωσαν τα πάντα. Μια απίστευτα θερμή υποδοχή τις περίμενε εκεί από τον Χρήστο και την οικογένειά του. Του παρέδωσαν το νέο του ηλεκτρικό αμαξίδιο και ο Χρήστος πετούσε από τη χαρά του. Με το νέο του αμαξίδιο, παρά το κρύο, τις ξενάγησε στη γειτονιά του, ενώ δεν είχε σταματήσει να χαμογελάει. Ήταν ένα χαμόγελο ευτυχίας, χαράς και… ευγνωμοσύνης!  

Όλοι μαζί κατευθύνθηκαν στο αγαπημένο του εστιατόριο. Και αφού ολοκληρώθηκε το γεύμα, είχε έρθει η ώρα για την τούρτα. Οι νεράιδες είχαν φροντίσει να είναι οι αγαπημένες γεύσεις του μικρού μας, τούρτα  με γέμιση κρέμα και βύσσινο. Την απόλαυσε με την καρδιά του.

Πλέον, είχε ανακτήσει τις ελπίδες, αλλά και την ανεξαρτησία του. Και όπως χαρακτηριστικά μας είπε η μητέρα του: «Τον καμαρώνουμε που βγαίνει μόνος του και μπορεί να πάει όπου θέλει μένοντας παράλληλα ασφαλής! Σας ευχαριστούμε πολύ όλους.»

θερμά την ΕΛΙΝΟΙΛ για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Κώστας Κοτσαμπασούλης, Μαρία Παππά

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Ζαχαροπλαστείο Σιαμέτης

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Λ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΑ Α.Ε.Β.Ε.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!