Ο Χρήστος, ένα μονάχα πράγμα ζήτησε από την νεράιδά του: αμέτρητα παιχνίδια-αυτοκίνητα. Πόσα παιχνίδια να είναι άραγε αρκετά για τον Χρήστο, τον μικρό μας «σίφουνα», που μόνο έτσι θα μπορούσαμε να τον αποκαλέσουμε, με τόση ενέργεια που έχει μέσα του; Δύσκολη η απάντηση στην ερώτηση, αφού ο Χρήστος λατρεύει καθετί καινούριο που μπορεί να του χαρίσει έστω και το πιο μικρό χαμόγελο.

Έτσι, τα ξωτικά ρίχτηκαν με πάθος στην αναζήτηση, για να χαρίσουν στον μικρό μας το πιο πλατύ χαμόγελο που θα συνόδευε τα παιχνίδια του. Μια ημέρα καθημερινή, που φαινόταν σαν κάθε άλλη, ο Χρήστος ξεκίνησε για το σχολείο. Εκείνο, όμως, που άλλαξε τα δεδομένα στην ρουτίνα του ήταν μια τεράστια έκπληξη.

Ο Χρήστος, γυρνώντας από το σχολείο, μπήκε σπίτι για να βρει ένα βουνό – στην κυριολεξία – από αμέτρητα παιχνίδια-αυτοκίνητα που είχαν στοιβαχτεί στο σαλόνι του! Κορδέλες, χρώματα και πολλή μαγεία συνόδευαν το θέαμα που είχε μπροστά του και που σε μικρή απόσταση από αυτό στεκόταν ένα ξωτικό.

Πέρασε την πόρτα του σπιτιού τρέχοντας. Εκείνη τη στιγμή σαν να ακούγαμε τον χτύπο της καρδιάς του που όλο και δυνάμωνε από τον ενθουσιασμό και τον έκανε να χοροπηδάει δεξιά κι αριστερά.

Ο Χρήστος από το πρωί που ξύπνησε είχε νιώσει ότι κάτι θα συμβεί. Σαν προαίσθημα, η εκπλήρωση της ευχής του ήρθε λίγες ώρες μετά για να του δώσει ό,τι περίμενε καιρό: μία παραπάνω «σπίθα» ζωής.

θερμά την εταιρεία La Vie en Rose και προσωπικά τη Δήμητρα Κατσαφάδου για τη δωρεά στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικής εκπομπής που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας «ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ» του ΣΚΑΪ και της Πρέσβειρας μας, Φαίης Σκορδά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ήβη Πολυχρονιάδου,  Κωνσταντίνος Σκριμπώνης

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: COCOON CATERING, PLAYMOBIL HELLAS, Τα Γιούλια, Mattel, Νέα Αγωγή

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!