Η μεγάλη έκπληξη κατέφθασε για τον Χρήστο ένα «απλό» Σάββατο. Ο μικρός μας Gamer, ένα γλυκύτατο, μα συνάμα πολύ ντροπαλό παιδί, έχει αρχίσει να «περνάει» σιγά-σιγά στην εφηβεία και τα ενδιαφέροντά του έχουν κάνει στροφή 180 μοιρών. Λατρεύει οτιδήποτε σχετικό με το Gaming και την τεχνολογία, όμως το Playstation που έχει δεν μπορεί να «σηκώσει» όλα του τα παιχνίδια. Με μεγάλη λαχτάρα, μας ζήτησε έναν υπολογιστή Gaming. Πώς θα μπορούσαμε να αρνηθούμε στο ντροπαλό χαμόγελό του που μας ισοπέδωνε;

Οργανώσαμε με απόλυτη μυστικότητα, μια ημέρα γεμάτη χαρά και διασκέδαση για τον νεαρό μας Gamer. Πρώτη στάση; Ο μεγάλος παιδότοπος της πόλης! Ανυποψίαστος έπαιζε για ώρες, ενώ την ίδια στιγμή κατέφθαναν στον χώρο νεράιδες και ξωτικά!

Σιγά-σιγά άρχισε να μας υποψιάζεται, αλλά η μαμά του έκανε την ανήξερη. Ο Χρήστος δεν είχε οδηγήσει ξανά kart και στην αρχή πήγαινε πολύ σιγά. Υπεύθυνος οδηγός! Άρχισε, όμως, να παίρνει το κολάι και μετά από λίγη ώρα ούτε που προλαβαίναμε να τον δούμε που περνούσε! Η μαμά του τον παρακολουθούσε με στοργή να γίνεται το ατρόμητο παιδί που ήταν, πριν νοσήσει!

Μετά από την απίστευτη κούρσα, κατευθυνθήκαμε προς το σπίτι, όπου είχαν καταφθάσει νωρίτερα τα ξωτικά και είχαν στήσει με πολλή αγάπη τον υπολογιστή του νεαρού μας. Έριξε μια κλεφτή ματιά στο πορτ-μπαγκάζ μήπως βρισκόταν εκεί ο υπολογιστής του… Αλλά τίποτα! Είχε αρχίσει να τα παρατάει. Αλλά πού να ήξερε τι του είχαν ετοιμάσει τα ξωτικά…

Πλησιάζοντας στην είσοδο και βλέποντας τόσα παπούτσια μαζεμένα, τα κατάλαβε όλα! Έτρεξε σαν σίφουνας με τα μπαλόνια αγκαλιά και, φτάνοντας στο δωμάτιό του, το χαμόγελό του παραλίγο να φτάσει μέχρι τ’ αυτιά του. Συγκινημένος κοντοστάθηκε μπροστά στο γραφείο και θαύμασε για λίγο τον καινούριο του υπολογιστή.

Ανοίγοντας τα δώρα του, φαινόταν να απολαμβάνει κάθε δευτερόλεπτο της εκπλήρωσης της ευχής του. Δεν βιαζόταν… Ήξερε ότι ό, τι επιθυμούσε το είχε μπροστά του και ήταν όλο δικό του! Αυτήν την ήρεμη χαρά του απολαμβάναμε κι εμείς, γιατί ξέραμε ότι δεν είναι απλά μια στιγμιαία χαρά… Ξέραμε ότι ήρθε για μείνει, σαν τον καινούριο του υπολογιστή που θα τον συντροφεύει από εδώ και μέρα ώρες ατέλειωτες στον φανταστικό κόσμο του Gaming!

θερμά την Smile Kiosks για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Λένα Καφρίτσα, Έλενα Δεληλάμπου, Ειρήνη Αθανασίου

τους χορηγούς σε είδος: ΠΛΑΙΣΙΟ, Παιδότοπος Κολοβός, , Boutique ΠΑΟΚ, Νίκος Πατσίδης, ΜΙΛΤΟΣ Α.Ε., ΒΟΥΒΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ Μελισσουργός Blue Soft, Myikona, Craft Box

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!