Όταν οι νεράιδες γνώρισαν τον Χριστόφορο, παρατήρησαν ότι έχει ένα υπέροχο και κάπως… ντροπαλό χαμόγελο, το οποίο όμως δεν δείχνει συχνά. Έτσι, έβαλαν έναν απώτερο στόχο, πέρα από την εκπλήρωση της ευχής του: Ήθελαν να δουν αυτό το όμορφο χαμόγελο να μην εξαφανίζεται στιγμή από το πρόσωπό του!

Ο Χριστόφορος είναι ένας έφηβος που λατρεύει το Gaming και τα online παιχνίδια. Μάλιστα, σε μια από τις συναντήσεις που έκανε με τις νεράιδες τούς έδειξε ολόκληρη λίστα με τα παιχνίδια που ήθελε να ξεκινήσει να παίζει και φυσικά, να τερματίσει. Για τόσα παιχνίδια όμως, χρειάζεται και ο κατάλληλος υπολογιστής… Όταν ευχήθηκε να αποκτήσει τον δικό του υπολογιστή Gaming, οι νεράιδες ήξεραν ότι έπρεπε να ψάξουν με πολλή προσοχή να βρουν τον κατάλληλο γι’ αυτόν υπολογιστή!

Μία Κυριακή μεσημέρι, οι νεράιδες είχαν κανονίσει μία μικρή περιπέτεια για τον Χριστόφορο…  Ένα escape room με θέμα το Gaming που τόσο αγαπά. Ενθουσιάστηκε, έπαιξε και έλυσε τους γρίφους με μεγάλη επιτυχία! Οι νεράιδες είχαν συνδυάσει τη μικρή του περιπέτεια στο escape room με ένα παιχνίδι θησαυρού, στο οποίο κατάφερε και κέρδισε επάξια τα περιφερειακά εξαρτήματα και βγήκε νικητής! Με ανυπομονησία ξετύλιξε όλα τα καινούρια του αξεσουάρ.

Φυσικά, η ημέρα δεν είχε τελειώσει ακόμα! Ο ίδιος όμως δεν είχε γνώση για τίποτα από όσα θα ακολουθούσαν!

Γυρίζοντας σπίτι, ευχαριστημένος με τη μεγάλη του νίκη στα παιχνίδια, πήγε ανυποψίαστος να μπει στο δωμάτιό του. Και τότε, μια κραυγή ακούστηκε… μια κραυγή ενθουσιασμού, καθώς το μεγαλύτερό του όνειρο στεκόταν εκεί… μπροστά στα μάτια του! Είχε χάσει πραγματικά τα λόγια του!

Τα ξωτικά, που βρίσκονταν ήδη σπίτι του και είχαν καταφέρει να στήσουν τον υπολογιστή, πριν προλάβει να επιστρέψει ο Χριστόφορος, τον παρότρυναν να καθίσει να δοκιμάσει τον νέο του υπολογιστή. Όλοι μαζί, συνέδεσαν όλα τα αξεσουάρ, που είχε κερδίσει νωρίτερα στο παιχνίδι θησαυρού, και ο Χριστόφορος ήταν πανέτοιμος να «βουτήξει» μέσα στον περιπετειώδη και ατελείωτο κόσμο του Gaming!

Η ευτυχία στο πρόσωπό του δεν περιγράφεται… Οι νεράιδες τα είχαν καταφέρει για ακόμα μία φορά!

θερμά την εταιρεία Technomar Shipping Inc. για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Παναγιώτης Νεοφύτου, Γιώργος Καραγάνης, Μπόρις Άντσεβ, Γιάννης Καρβουνάς

τους χορηγούς σε είδος: Penny Lane Comfort Food, Ζαχαροπλαστείο Δασκαλάκης, Blue soft, Myikona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!