«Η ευχή δεν ήρθε να στολίσει τη ζωή μου, αλλά να την αλλάξει για πάντα»

«Είμαι η Μελίνα και η ζωή μου άλλαξε πριν 3 χρόνια, μέσα σε λίγα λεπτά… Απ’ τη μια μέρα στην άλλη η ζωή μου σταμάτησε να είναι όπως πριν… Στο δωμάτιο του ογκολογικού νοσοκομείου που είχε γίνει πια σπίτι μου, ένιωθα άτυχη και μόνη για πολύ καιρό. Χρειαζόμουν δύναμη για να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Σε εκείνο το δωμάτιο με βρήκαν οι νεράιδες του Κάνε-Μια-Ευχή.»

Η ιστορία της ΜελίναςΚάντε μια δωρέα

Λίγα λόγια για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να  εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.

Διαβάστε περισσότερα

Αστέρι της Ευχής

null

Για σχολεία, επιχειρήσεις ή ιδιώτες!

Εικοσιένα χρόνια συμπληρώνει φέτος το πρόγραμμα που αφορά σε ένα χάρτινο Αστέρι το οποίο διατίθεται με τη συμβολική δωρεά των €2.

Η συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου μάς επιτρέπει να καλύπτουμε από τα έσοδα του προγράμματος, το 1/3 των ευχών που εκπληρώνουμε ετησίως.

Εκτός από τα σχολεία, το Αστέρι της Ευχής υλοποιείται τα τελευταία χρόνια και από πλήθος φορέων και επιχειρήσεων.

Δείτε περισσότερα

eShop

null

Δωράκια με φαντασία!

Δείτε τα προϊόντα του e-shop μας και κάντε ένα δώρο για καλό σκοπό! Σχολικά και λευκά είδη, εποχικά και είδη σπιτιού, είδη δώρων και γραφείου, όλα θα τα βρείτε! 

Διατίθενται κατόπιν παραγγελίας και σε μεγάλες ποσότητες για παιδικά πάρτι και επαγγελματικά δώρα! 

Δείτε περισσότερα

Πρόσφατες Ιστορίες Ευχών

null

Εύχομαι να αποκτήσω ένα δωμάτιο Formula 1- Αργύρης, 10, β-οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία

Περίμενε να ετοιμαστεί το δωμάτιό του με μεγάλη αγωνία και ανυπομονησία. Καθ’ όλη τη διάρκεια των ετοιμασιών έριχνε κλεφτές ματιές σε κάθε μας κίνηση, ενώ κρυφά προσπαθούσε να ανοίξει και τις κούτες με τα πράγματα που του έστελναν οι νεράιδες 🏎

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα δωμάτιο Frozen – Δέσποινα, 7, οξεία μυελογενής λευχαιμία

Μια ζωηρή, χαμογελαστή και παιχνιδιάρα φατσούλα μας υποδέχτηκε για να μας εμπιστευτεί το μεγαλύτερο όνειρό της! Ένα μελαχρινό κορίτσι με ρομαντικό βλέμμα και μια εξίσου ρομαντική ευχή 👑

περισσότερα
2349_Make_A_Wish GR (1)

Γράμμα από τη μητέρα της Μαρίας

“Πόσο σας ευχαριστούμε που μας δώσατε την ευκαιρία να αφήσουμε στην άκρη, έστω και για λίγο, τις στεναχώριες μας. Μέσα από το ταξίδι που εσείς κάνατε πράξη φωτίστηκε η καθημερινότητα της οικογενείας μας”

Video

null

Quotes

null

Τελευταία Νέα

null

Ας πούμε μια ιστορία. Από τις Ιστορίες που γράφονται μόνες τους….

Ένα βίντεο αφιερωμένο σε όλους τους ζαχαροτέχνες της Ελλάδας που με ανιδιοτέλεια και αγάπη κάθε χρόνο υποστηρίζουν το έργο μας. Κυρίως όμως αφιερωμένο σε μια μαμά ηρωίδα και εθελόντρια, τη δική μας Φανή Αγορογιάννη …

περισσότερα

Μεγάλοι δωρητές

null
1.L'Oreal Hellas
3.pepsi lays logo
5.Opap-logo-makeawish
16.ANT1-logo-makeawish