Και αυτά τα Χριστούγεννα τα καταστήματα Anna Maria Mazaraki στηρίζουν το Make-Α-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για 7η συνεχή χρονιά, με σκοπό την εκπλήρωση των ευχών παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.

Στολίστε τα δώρα σας με την «Αστεροκάρτα», δωρίζοντας 2€ για να συνεισφέρετε και εσείς στο πολύτιμο έργο του Make-Α-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Στο πίσω μέρος της, η «Αστεροκάρτα» αναγράφει «Από» & «Προς» και συνοδεύει με τον πιο όμορφο τρόπο τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σας!

Ο μοναδικός σχεδιασμός τής κάρτας προβλέπει κορδονάκι στο πάνω μέρος για να το κρεμάσετε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας. Ένα χάρτινο αστέρι, που για εσάς γίνεται στολίδι, είναι για τα παιδιά μας απαραίτητη δωρεά. Με κάθε «Αστεροκάρτα» ενισχύετε αυτές τις δύσκολες εποχές ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα με σημαντικό έργο.

Μπορείτε να βρείτε την Αστεροκάρτα τόσο στα φυσικά καταστήματα, όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας.

Επιπλέον, αποκλειστικά στο eshop, στο checkout, μπορείτε να βρείτε τα νέα μας απαλά φούξια scrunchies στα 5€. Είναι φτιαγμένα στο χέρι με πολλή αγάπη και έχουν απαλή βελούδινη υφή, ενώ χαρακτηριστικό τους είναι το ασημένιο αστέρι, σήμα κατατεθέν του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Τίποτα δεν είναι πιο πολύτιμο από ένα παιδικό χαμόγελο δύναμης και αισιοδοξίας. Δώστε σε ένα παιδί τη δύναμη να παλέψει για τη ζωή του.

Το σύνολο των εσόδων θα δοθεί στο Make-Α-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) με βαθύτερη επιθυμία όλων μας να εκπληρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ευχές παιδιών που έχουν ανάγκη να πιστέψουν πως όλα είναι πιθανά.