Αντλώντας τη δύναμή της από την προτίμηση του κόσμου και με συναίσθηση του χρέους της απέναντι στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, η εταιρεία Α.Α.Κ. Κώτσης ΑΕ με την επωνυμία The Bakers & The Bakers in the hood ανταποδίδει την αγάπη με μια ενέργεια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Από τις 10 Δεκεμβρίου και μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου 2022, για κάθε καφέ ARABICA προσφέρει 0,20στο Make-Α-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), προκειμένου να κάνει την ευχή της Φένιας, να επισκεφθεί ένα ενυδρείο και να ζήσει από κοντά την εμπειρία της επαφής με τα δελφίνια, πραγματικότητα!!!

Πάγια πεποίθηση των The Bakers & The Bakers in the hood είναι πως οι δύσκολοι καιροί απαιτούν αποφασιστικές κινήσεις και οι μεγάλες προκλήσεις προϋποθέτουν ενότητα και προσπάθεια από τον καθένα ξεχωριστά.

Σ’ αυτό το πλαίσιο και δεδομένης της ιδιαίτερης ευαισθησίας των ιδιοκτητών απέναντι σε ζητήματα που αφορούν παιδιά και οικογένειες, αναλαμβάνουν αυτήν την πρωτοβουλία ενίσχυσης του Make-a-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ως ελάχιστη συμβολή σε έναν ανώτερο σκοπό.

Για την εκπλήρωση της ευχής ενός παιδιού, καμία βοήθεια δεν είναι μικρή και κανένας σύμμαχος περιττός.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να γίνει η ευχή της Φένιας μας πραγματικότητα!