Εύχομαι να γίνω η Barbie γοργόνα – 4χρονη μικρή νεράιδα, όγκος κεντρικού νευρικού συστήματος

Αυτή η νεράιδα δε θυμίζει σε τίποτα οποιαδήποτε άλλη έχω γνωρίσει. Είναι ένα ξωτικό του παραμυθιού, ένα αερικό που αν κάνεις το λάθος να το κοιτάξεις στα μάτια είσαι έτοιμος να κάνεις το πιο απίθανο πράγμα που θα σου ζητήσει, να συμβεί στ’ αλήθεια! Έτσι έγινε την ημέρα που τη γνωρίσαμε. Μάς κοίταξε, με ένα σίγουρο και αφοπλιστικό βλέμμα και μάς είπε: «Εγώ είμαι ήδη νεράιδα, έχω και όνομα νεράιδας άλλωστε. Τώρα, θέλω να γίνω γοργόνα,  γιατί είναι το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει»!

Όσο προετοιμαζόμασταν γι’ αυτήν την απίθανη ευχή, μιλούσαμε συνέχεια στο τηλέφωνο με τη μικρή μας νεράιδα. Και όταν της είπαμε ότι αφού ψάξαμε πολύ, καταφέραμε επιτέλους να βρούμε αληθινές γοργόνες, εκείνη αναφώνησε: «Εντααάξει.» Έτσι έκανε κάθε φορά που άκουγε κάτι που ονειρευόταν αλλά φάνταζε σχεδόν αδύνατον στην καρδούλα της. Δυσκολευόταν να πιστέψει ότι θα έβλεπε αληθινές γοργόνες, ωστόσο το ήθελε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Γι’ αυτό τα νεραϊδοξωτικά έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου να εκπληρώσουν αυτήν της την επιθυμία. Μια πραγματική σπηλιά με γοργόνες μέσα στο νερό, εμφανίστηκε στο σπίτι της μικρής νεράιδας, της οποίας η μεταμόρφωση είχε ήδη ξεκινήσει. Έμενε να συναντήσει τη πιο δυνατή γοργόνα που θα της πρόσφερε το φίλτρο ως ευγνωμοσύνη για την πολύτιμη βοήθειά της, ώστε να καταφέρουν να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους έξω από το νερό. Η μικρή νεράιδα δοκίμασε το φίλτρο και μια ουρά να αντικατέστησε τα πόδια της. Κολύμπησε με τις γοργόνες και έζησε το παραμύθι της. Ήταν τόσο ενθουσιασμένη, τόσο έκπληκτη και μαγεμένη. Ήταν απόλυτα ευτυχισμένη! Σα να πετούσε στα σύννεφα, μην έχοντας συνειδητοποιήσει ακριβώς τι έχει συμβεί, αλλά απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή.

 

Ήταν τόσο ενθουσιασμένη, που την επόμενη ημέρα ξύπνησε και ρώτησε πότε θα γίνει η επόμενη ευχή της. Όμως τώρα η μικρή γοργόνα είχε μάθει κάτι πολύ σημαντικό για τη μυστική δύναμη που κάνει τα όνειρα αληθινά! Η μαγεία είναι δύναμη που μοιράζεται. Δεν ανήκει μόνο σε λίγους αλλά ενισχύεται με την αγάπη. Ένα τέτοιο πλάσμα είναι η μικρούλα μας, που μας γέμισε με όση αγάπη χρειαζόταν για να γίνουν τα όνειρα αληθινά!

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Φ. Πολίτη, Δ. Μπουρνάζου, Ε. Τσομάκου, Μ. Πετράκης, Γ. Καρβουνάς, Μ. Τσέργα, Δ. Μπογδάνος, Χ. Πατούνης, Ε. Νικόλα και Τ. Λιβέρη

τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο!

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Χορηγοί σε είδος: Bond Business & Life Events, Airbnb, Act&React, Δειπνοσοφιστήριο, Rita s Hairplay, Ithaki Restaurant, Moorings, Virginia’s Cakes, Tore Event Furnishing, The Fleuristes, Naiads Synchro, Avis, Trash Wars, Soundstruck, Art of Sound, Studio di Capelli, Accessorize, Sweebies, Eidi-xorou.gr, Meyeia Fashion, Clown Republic, Eva’s Fairytale Cakes, Ifasma.eu, Deco24.gr, Mattel, Hasbro, Toy Plus

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).